Quantcast

TV Nova představila podzimní schéma plné původní tvorby

| redakce | tisk

Hvězdně obsazený původní seriál Gympl s (r)učením omezeným, světovou kulinářskou show MasterChef, publicistický pořad Na vlastní oči, magazín o celebritách Prásk, další premiérové epizody sitcomu Helena a seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice a celou řadu filmových premiér přinese podzimní programové schéma televize Nova.

S pestrou nabídkou novinek nezůstanou pozadu ani kanály Nova Cinema, FANDA, Nova Sport, česko-slovenská verze MTV, Voyo či internetové portfolio skupiny Nova.

Hlavní podzimní novinkou bude původní seriál Gympl s (r)učením omezeným, ve kterém se na obrazovce objeví hvězdná herecká sestava v čele s Libuší Šafránkovou a Karlem Heřmánkem. Světovou zábavu pak diváci uvidí v celosvětově úspěšné kuchařské show MasterChef, kde amatérští kuchaři soutěží pod dohledem špičkových šéfkuchařů o titul MasterChef a více než milionovou odměnu. V roli porotců se představí šéfkuchaři Jiří Štift, Radek Šubrt a Martin Korbelič. Na obrazovku TV Nova se po dvouleté pauze vrátí publicistický pořad Na vlastní oči pod vedením reportérské dvojice Josef Klíma - Janek Kroupa. Návrat na obrazovky čeká i magazín o celebritách a showbyznysu Prásk!. Původní tvorbu TV Nova doplní nová sezóna nejsledovanějšího seriálu současnosti Ordinace v růžové zahradě 2, denního seriálu Ulice a původního sitcomu TV Nova Helena. Diváci se také mohou těšit na celou řadu filmových premiér v čele s českými filmy Kawasakiho růže, Nevinnost a muzikálu V peřině.

Na Nově Cinema se diváci mohou těšit na filmovými hity naplněný podzim, kromě české klasiky také například na tituly Podivuhodný případ Benjamina Buttona, Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street, Veřejný nepřítel č. 1 nebo Imaginárium Dr. Parnasse. V premiérové třetí řadě se divákům představí také Perníkový táta a čtrnáctou řadou bude pokračovat soutěžní show Amazing Race: O milion kolem světa.

TV FANDA, nejnovější přírůstek do rodiny kanálů skupiny Nova, přinese na podzim seriálové hity včetně scifi seriálu V, Kriminálky NY nebo fenomenálního South Parku, chybět nebudou ani filmové tituly, jako například premiérový Skandál, Patriot, Invaze nebo Temný úsvit. Ze sportovních událostí na podzim odvysílá Gambrinus ligu, Tipsport Extraligu, vybrané zápasy NHL a UEFA Europa League. V pravidelném pořadu K.O. Night Show diváci uvidí to nejlepší z fightingu, wrestlingu a boxu. Pokračovat budou také dokumentární seriály jako Osudná hodina nebo Tuningové války. FANDA na podzim představí také svou původní tvorbu, a to dva magazíny - Automag a Outdoor. K původní tvorbě patří také nahé zprávy Red News, které doplní erotický seriál Hotel Lolitas.

Exkluzivními sportovními přenosy nebude šetřit Nova Sport. Nejvíce prostoru v historii dostane nejpopulárnější český sport - lední hokej, celkem odvysílá Nova Sport, FANDA a Voyo.cz v jedné sezóně 370 hokejových přenosů. Exkluzivní práva má Nova Sport na NHL, dále mohou diváci sledovat KHL a Tipsport Extraligu. Chybět nebude ani fotbal, například Gambrinus liga a Evropská fotbalová liga. Z dalších sportů se sportovní fanoušci mohou těšit třeba na tenisový turnaj ATP Masters, Formule 1, Moto GP, házenkářskou Bundesligu a golf.

Česko-slovenská verze lifestylového kanálu MTV na podzim přinese premiérové díly seriálů Nešika II a novou řadu kultovního seriálu Snooki & Jwoww. Na své si přijdou i příznivci pořadu Backstage, který bude i na podzim exkluzivně nahlížet do zákulisí nejvýznamnějších hudebních událostí. V programu MTV se také objeví přímý přenos nejpopulárnějších evropských cen European Music Awards z Frankfurtu a udílení cen za hudební videoklipy - MTV Video Music Awards z Los Angeles.

Největší novinkou videoportálu Voyo.cz je aplikace zpřístupňující jeho obsah na iPadech. V nedávné době se Voyo.cz dostalo také do chytrých televizorů Panasonic s technologií Viera Cast. Na podzim na Voyo.cz přibudou další filmy, a to jak v sekci Předplatného, tak i v sekci Extra tituly. Rozšíří se také nabídka sportovních přenosů, dokumentů i titulů pro děti.

To nejlepší ze zpravodajského a publicistického obsahu TV Nova svým návštěvníkům každý den přináší zpravodajský portál TN.cz, jehož součástí je nově i internetový zpravodajský kanál - Nova News. Podzimní novinkou mezi internetovými portály skupiny Nova bude server Poklička.cz, který je určen nejen milovníkům vaření, ale přináší také cenné rady kuchařům-amatérům. Novinky ze světa showbyznysu čtenáři najdou na společenském online magazínu Prask.tv, lifestylové magazíny Doma.cz, Krasna.cz a FANDA.tv pak čtenářům každý den přinesou celou řadu zajímavých témat a článků. Zajímavou službu na podzim uvádí také vyhledávací portál Vybereme.cz, na kterém si návštěvníci mohou porovnat cenu nejen za zboží, ale i za energii, pojištění a další.

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články