Quantcast

Fishing and Hunting opět průvodcem po českých rybářských destinacích

| redakce | tisk

Tematický kanál věnovaný nadšencům pro lov, rybolov a milovníkům přírody, Fishing&Hunting, nasazuje do vysílání další ze série dokumentů z domácí produkce.

Fishing&Hunting opět zve své diváky ke sledování pořadů z dílen domácích dokumentaristů. Po divácky úspěšném cyklu dokumentů světového rekordmana a jednoho z nejznámějších rybářů Jakuba Vágnera, sérii dokumentů Žijeme lovem kaprů s komentářem M. Donutila a dokumentu Komora - mladá generace nastupuje, nasazuje do vysílání další ryze český dokument s názvem LIŠICE CUP 2012. Děj tohoto jedinečného dokumentu mapující jednu z tradičních soutěží v rybolovu je zasazen do překrásného prostředí známého rybníka v českém městečku Lišice.

Toto tvrzení potvrzují také slova jednoho z účastníků, který se nechal touto scenérií zcela unést: „Je to moc krásná voda, krásně připravený, je to nádherný. Jsou tu jedinečné ryby, je tady jeseter, kapr, candát, lín, úhoř, bílá ryba, je to pestrá všehochuť.“

Žádná omezení v rybolovné technice zde nejsou a tak můžeme vidět jak plavačku, na položenou, nebo fídr. Nejčastějšími úlovky jsou kapr a jeseter, i když se chytlo i několik pěkných línů. Největší úlovek byl 10,2 kg a ten se umístil na prvním místě a přinesl první cenu pro pana V.Berku. A ještě jedno ocenění a to pro jedinou ženu v soutěži a zároveň nejmladší účastnici - Veroniku.

Na dokument LIŠICE CUP 2012, se můžete v premiéře ve vysílání Fishing&Hunting, těšit již 11. 7. v 17:00 nebo v repríze 13. 7. v 13:30.

Dokument, LIŠICE CUP 2012, je další z pořadů, který zcela jasně dokazuje neutuchající zájem všech generací bez rozdílu pohlaví o tento druh sportu, který je zároveň koníčkem, zábavou a vede mladší generaci k úctě k přírodě a její ochraně. Takové projekty Fishing&Hunting jednoznačně podporuje,“ uvedla Erika Luzsicza, managing director společnosti IKO Cable, která tematický kanál Fishing&Hunting produkuje a zastupuje na českém a slovenském mediálním trhu.

zdroj: IKO Cable TV





Reklama




Vybrané články