Quantcast

VOYO jako první přináší divákům Troškovy Babovřesky

| redakce | tisk

Videoportál VOYO patřící do skupiny Nova nabízí ode dneška svým předplatitelům ke shlédnutí veleúspěšnou komedii Zdeňka Trošky Babovřesky. Kromě té do knihovny přidává i film Parchanti spí dobře, další titul spolu s jeho premiérou v kinech, nebo originální webový sitcom Dámi/Nedámi s Martinem Pechlátem a Gabrielou Míčovou v hlavních rolích.

VOYO uvádí Babovřesky ještě před jejich první televizní premiérou a jen tři týdny po oficiálním vydání komedie na DVD. „České filmy a komedie patří na VOYO dlouhodobě k těm nejoblíbenějším a nejsledovanějším titulům. I vzhledem k úspěchu Babovřesek v kinech věříme, že tomu nebude ani v tomto případě jinak,“ říká Petr Horák, ředitel sekce VOYO. Divákům, kteří dávají přednost nezávislým snímkům, VOYO přináší francouzský film Parchanti spí dobře od režisérky Claire Denis. Ten dnes vstupuje i do české kino distribuce a na VOYO bude ke shlédnutí po 48 hodin.

V prosinci se předplatitelé VOYO mohou těšit například na oceňované drama Ve stínu, které tuto sobotu odvysílá TV Nova a následně bude divákům k dispozici právě na VOYO. Nabídku rozšíří i projekt Dámi/Nedámi vycházející z požadavků internetových diváků. Ve webovém sitcomu se v deseti krátkých epizodách s peprným obsahem představí herci Martin Pechlát a Gabriela Míčová.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články