Quantcast

High TV 3D na satelitu Hispasat 1E

| redakce | tiskobrázek k článku: High TV 3D na satelitu Hispasat 1E

Španělský satelitní operátor Hispasat zahájil oficiálně distribuci programu ve třech rozměrech High TV 3D na satelitu Hispasat 1E na pozici 30 st. západně. Testovací vysílání probíhá již několik týdnů.

High TV 3D je první mezinárodní 24 hodinový 3D zábavní kanál, který vysílá vysoce kvalitní programový obsah pro miliony domácností po celém světě.

Stanice je šířena na satelitu Hispasat 1E ve spolupráci se společností Telefónica Servicios Audiovisuales (TSA). Z této pozice je program High TV 3D dostupný pro diváky v Evropě, Americe a v severní Africe.

Satelitní operátor Hispasat s provozovatelem High TV 3D zkoumají také možnosti pro distribuci 4K obsahu - tedy vysílání v ultra vysokém rozlišení (Ultra HD).

Diváci, kteří chtějí sledovat bezplatný 3D obsah stanice High TV 3D ze satelitního systému Hispasat, musí vyhledat program na těchto parametrech:

• Hispasat 1E (30°W), freq. 10,890 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, FTA

Dodejme jen, že High TV 3D byl v minulosti šířen FTA také ze satelitního systému Astra 3B na pozici 23,5°E. Vysílání tak mohli sledovat nejenom diváci FTA stanic ale i diváci platforem Skylink a CS Link .

zdroj: media-sat.net





Reklama




Vybrané články