Quantcast

ČT doplňuje tým Událostí, komentářů. Nové moderátory má i Interview ČT24

| redakce | tisk

Česká televize vybrala moderátory svých analyticko-publicistických pořadů Události, komentáře a Interview ČT24. Pořadem Události, komentáře bude i nadále provádět Lukáš Dolanský, kterého doplní Daniel Takáč, David Borek a Zuzana Tvarůžková. V Interview ČT24 se budou v týdenní periodicitě střídat Zuzana Tvarůžková a Světlana Witowská.

Novými moderátory Událostí, komentářů se stanou Daniel Takáč, David Borek a Zuzana Tvarůžková. V týdenní periodicitě se budou střídat se stávajícím moderátorem Lukášem Dolanským. Ve všech případech jde o zkušené a osvědčené moderátory kontinuálního zpravodajství ČT24. Po určité době vyhodnotíme, kterému z nich tento formát nejvíce vyhovuje,“ říká ředitel Zpravodajství ČT Zdeněk Šámal.

Interview ČT24 budou vždy po týdnu uvádět Zuzana Tvarůžková a Světlana Witowská. „K uvedeným dvěma moderátorkám se v budoucnu možná připojí ještě někdo třetí. Mohl by to být někdo ze stávajícího týmu Zpravodajství, i někdo zvenčí. Zájem o moderování Interview ČT24 je značný,“ doplňuje zástupce šéfredaktora zpravodajství pro aktuální diskuzní a analytické pořady Čestmír Franěk.

Pozici moderátora Událostí, komentářů obsazuje vedení Zpravodajství po odchodu Martina Veselovského. Pořad Interview ČT24 opouští ke konci tohoto týdne jeho moderátorka Daniela Drtinová.

zdroj: ČT





Reklama




Vybrané články