Quantcast

Polská Cyfra+ nabízí předplatné za nižší cenu

| redakce | tisk

Polská digitální satelitní placená televize Cyfra+ (Hot Bird 13°E) představila v pondělí programový balík za 24 zlotych měsíčně, který obsahuje nejpopulárnější polské kanály. Je to nejnižší cena na trhu a pro využití této nabídky je třeba zakoupit vlastní set top box Philips za 189 zlotych.

Cyfra+ chce tímto krokem získat všechny zájemce, kteří hledají jen základní polské kódované programy a volné stanice. Přijímače, které se ke službě nabízejí pocházejí ještě z doby fungování Wizja TV.

Nový paket za 24 zlotych měsíčně obsahuje programy: TVP1, TVP2, TVP3, TVP Polonia, TV4, TV Puls, TVN, TVN Siedem, TVN24, TVN Turbo, TVN Meteo, TVN Style, Planete, Podróże TV, BBC World, CNBC, ZigZap, MiniMini, Trace TV. Vedle toho je možné ze satelitů Hot Bird 13°E a Astra 19,2°E přijímat i nekódované televizní a rozhlasové programy.

Podmínkou pro získání předplatného je podepsání smlouvy na 12 nebo 18 měsíců. Z programového balíku je možné upgradovat na vyšší (a dražší) verzi předplatného. Návrat na tuto novou nabídku není možné.

zdroj: medialink.pl





Reklama




Vybrané články