Quantcast

Sony spouští v Itálii dětský kanál Pop

| redakce | tisk

Společnost Sony Pictures Television Networks (SPTN) spustí na italském televizním trhu brzy svůj první bezplatný program. Ve čtvrtek 4.5.2017 začne na italském trhu fungovat nová stanice s názvem Pop.

Stanice Pop nahradí v italském pozemním multiplexu dosavadní program Neko TV, který SPTN získala od společnosti Television Broadcasting System. Díky tomu bude kanál Pop dostupný pro všechny domácnosti v Itálii. Distribuční signál Neko TV se nachází na satelitu Express AM44 na pozici 11°W a je tedy možné, že i nová stanice bude využívat satelit k distribuci signálu.

"Dnes představujeme novou éru v naše podnikání v Evropě a oznamujeme spuštění stanice Pop - předního dětského kanálu SPTN a prvního bezplatného kanálu na rychle rostoucím italském trhu pozemní televize," uvedla Kate Marsh, EVP ze společnosti SPTN.

SPTN si zvolila společnost Viacom International Media Networks Pubblicità & Brand Solutions jako partnera pro prodej televizní reklamy na stanici Pop a firmu Persidera jako poskytovatele kapacity v DTT.

Kanál Pop vysílá od roku 2003 a v současnosti je jedničkou mezi komerčními dětskými programy.

zdroj: BroadbandTVnews





Reklama




Vybrané články