Quantcast

Ocenění EISA 2020 pro televizory i soundbar LG

| redakce | tisk

LG Electronics (LG) sklízí úspěchy i v dalším ročníku udílení cen EISA, kde byly čtyři produkty z kategorií audio a TV pro domácí použití oceněny za perfektní výkon, vynikající design a maximální užitnou hodnotu.

Soutěž každoročně pořádá asociace odborníků na obraz a zvuk (Expert Imaging and Sound Association, EISA), přední světová organizace zaměřená na hodnocení spotřební elektroniky, která letos ocenila televizor LG OLED (model OLED65GX), televizor LG NanoCell (model 75NANO99), LG SoundBar (model SN8YG) a reproduktor LG XBOOM Go (model PL7).

Televizor LG Gallery asociace označila za nejlepší prémiový televizor pro rok 2020-2021 a OLED televizory od LG tak získaly ocenění v kategorii domácího kina a videa už po deváté v řadě. Letošní model je zářným příkladem zdokonalování technologie OLED se samosvítícími pixely, které nabízejí ohromující obraz v tenkém těle.

EISA 2020 pro televizory, soundbar a reproduktor LG (foto: LG)
▲ EISA 2020 pro televizory, soundbar a reproduktor LG (foto: LG)

Díky technologii OLED tento 65palcový televizor podává obraz v neuvěřitelné kvalitě, která je dále vylepšena umělou inteligencí (AI Picture Pro). V kombinaci s dalšími vlastnostmi a funkcemi, jako jsou rozlišení 4K, obnovovací frekvence 120 Hz, pokročilé rozhraní HDMI (ALLM - automatický režim nízké latence, eARC, VRR - variabilní obnovovací frekvence atd.), nabízí tento model divákovi fantastický zážitek. LG Gallery s podporou Dolby Vision a systémem LG webOS je vhodný jak pro sledování filmů, tak i pro hraní her.

Televizor LG NanoCell získal ocenění EISA 8K televizor roku 2020-2021 za reálné rozlišení 8K a přesnou reprodukci barev. Díky kombinaci technologií LG NanoCell, celoplošnému lokálnímu stmívání (Full Array Local Dimming, FALD) a třetí generaci procesoru α (alfa) 9 AI je barevné podání výjimečně čisté, kontrast a barevná hloubka perfektní a pozorovací úhly neobvykle široké. Umělá inteligence a nejnovější standardy připojení HDMI dávají této televizi možnost plynule přenášet obraz v rozlišení 8K při 60 snímcích za sekundu.

V oblasti audiotechniky získal LG SoundBar ocenění EISA SOUNDBAR roku 2020-2021 a bluetooth přenosný reproduktor LG XBOOM Go dostal ocenění přenosný reproduktor roku 2020-2021. Oba produkty vznikly ve spolupráci se společností Meridian Audio, britskou společností, která má dlouholeté zkušenosti s vývojem špičkové audiotechniky. Reproduktory tak poskytují vynikající a autentický zvukový zážitek.

zdroj: LG





Reklama




Vybrané články