Quantcast

Podzim na RTVS: Pondělky s evropskými filmy, návrat Chobotnice

| redakce | tisk

RTVS nabídne na podzim divákům nejen premiéry oblíbených zábavných a diskusních relací, ale i filmové a seriálové premiéry, výpravné dokumenty a novinky. Na programu Jednotka RTVS se v říjnu objeví nová sportovní soutěžní show "Tak určite".

Pondělní večery na programu Jednotka budou již tradičně patřit evropským filmům. V září to budou italské komedie "My a Giulia", "S chuťou Toskánska" a "Babička v mrazničke". Ve čtvrtek přinese talk show Zlaté časy, ve které Elena Vacvalová a Milan Lasica přivítají zajímavé hosty.

Zlaté časy: Veronika Žilková (foto: RTVS, Milan Krupčík)
▲ Zlaté časy: Veronika Žilková (foto: RTVS, Milan Krupčík)

Na podzim pozvání do relace přijali Veronika Žilková, Jaromír Hanzlík, Fero Mikloško, Emma Drobná a řada dalších. Páteční večery budou patřit úspěšné soutěžní show "Milujem Slovensko". Sobotní večery budou ve znamení soutěžně-zábavní show "Záhady tela".

Záhady tela: Jiřina Bohdalová, Vojtech Artz, Martin Dejdar, Marián Gáborík, Marián Miezga (foto: RTVS, Milan Krupčík)
▲ Záhady tela: Jiřina Bohdalová, Vojtech Artz, Martin Dejdar, Marián Gáborík, Marián Miezga (foto: RTVS, Milan Krupčík)

Dvojka přinese nové dokumentární série "Storočnica SND" a "Ikony" ale i premiérové série výpravných seriálů "Katarína Veľká" a "Príbeh služovníčky".

Ve středu se mohou diváci programu Dvojka RTVS těšit na výpravnou dokumentární sérii z produkce BBC. Seriál "Dynastie" představí divákům svět soubojů a rodinné zrady v dynastiích zvířat. Poutavá série z britsko-americké produkce "Planéty" nabídne pohled do historie naší sluneční soustavy s pomocí nejnovějších vizuálních efektů.

Dynastie, dokumentární seriál BBC (foto: BBC)
▲ Dynastie, dokumentární seriál BBC (foto: BBC)

V rámci sportovních přenosů odvysílá Dvojka na podzim oblíbené sportovní události jako je Tour de France, Fortuna liga, Kaufland SuperCup, WTA Tour a mnoho dalších.

Třetí televizní okruh RTVS Trojka přichází na podzim s novými formáty - talk show "Klub" a na obrazovky se dostane i oblíbená rozhlasová "Nočná pyramída".

Pondělním tahákem Trojky bude italský krimi seriál Chobotnice. Oblíbený seriálový hit, který debutoval v 80. letech minulého století, vtáhne diváky do boje komisaře Corrada Cattaniho se sicilskou mafií. Úterý a čtvrtek bude patřit původní seriálové televizní tvorbě.

V neděli RTVS Trojka nabídne divákům český detektivní seriál Malý pitaval z velkého města, který podle scénáře Jaroslava Dietla režíroval Jaroslav Dudek.





Reklama




Vybrané články