Quantcast

Lockdown - premiéra na HBO GO 5. února

| redakce | tisk

Novinku z produkce HBO Max Lockdown v hlavní roli Anne Hathaway a Chiwetel Ejiofor nabídne již v pátek 5. února služba HBO GO. Linda a Paxton, kteří se právě rozešli, se ocitli v povinné karanténě.

Vzájemné soužití je pro ně nepředstavitelnou výzvou, ale poezie a hektolitry vína je nakonec znovu svedou dohromady tím nejpřekvapivějším způsobem.

Linda (Anne Hathaway) a Paxton (Chiwetel Ejiofor), kteří se právě rozešli, se ocitli v nepříjemné situaci. Povinná karanténa v době londýnské epidemie koronaviru je nutí i nadále žít pod jednou střechou. Linda, úspěšná marketingová ředitelka, je kvůli novým pracovním povinnostem rozčarovaná z korporátního světa, a kreativec Paxton, který má za sebou kriminální minulost, zůstává bez práce. Zatímco se oba spolubydlící snaží o poklidné soužití, díky poezii a hektolitrům vína v sobě znovu probudí dávno vyhaslou touhu po životě. Nechají se zlákat jedinečnou nabídkou podílet se na riskantní loupeži šperků.

Lockdown. Brzy na HBO GO (foto: HBO)
▲ Lockdown. Brzy na HBO GO (foto: HBO)

Uhrančivá romantická komedie Lockdown sleduje Lindu a Paxtona, kteří se rozhodli vsadit vše na lukrativní příležitost, jež jim může navždy změnit život.

Část natáčení se odehrávala v uzavřeném londýnském obchodním domě Harrods. Štáb měl díky pandemii jedinečnou možnost využít prostory slavného obchodního domu a ve filmu si zahráli i jeho zaměstnanci. Film se natáčel 18 dní za přísných bezpečnostních a protikoronavirových opatření.

zdroj: HBO





Reklama




Vybrané články