Quantcast

Nový seriál Viktoriánky v dubnu na HBO GO

| redakce | tisk

Nový seriál z dílny HBO Viktoriánky bude mít premiéru letos v dubnu. HBO odvysílá šest dílů, které budou ke zhlédnutí na HBO GO. V posledních letech vlády královny Viktorie se Londýnem potloukají osoby - většinou ženy - u nichž se z ničeho nic objevují nadpřirozené schopnosti.

Některé jsou okouzlující, jiné velmi podivné. Mezi ně patří i Amalia True (Laura Donnelly), tajemná vdova s tvrdou pěstí, a Penance Adair (Ann Skelly), geniální mladá vynálezkyně. Coby zastánkyně těchto osob, které se ocitají na okraji společnosti, jim poskytují útočiště a zároveň bojují proti... inu, vlastně téměř proti všem, aby zajistily prostor těm, pro které v dějinách, jak je známe, není místo.

Viktoriánky - nový seriál míří na HBO GO (foto: HBO)
▲ Viktoriánky - nový seriál míří na HBO GO (foto: HBO)

V hereckém obsazení se dále objeví Olivia Williams, James Norton, Tom Riley, Rochelle Neil, Eleanor Tomlinson, Amy Manson, Pip Torrens, Denis O‘Hare, Zackary Momoh, Elizabeth Berrington, Kiran Sawar, Anna Devlin, Viola Prettejohn, Ella Smith, Nick Frost a Ben Chaplin.

Tvůrcem a producentem VIKTORIÁNEK je Joss Whedon. Dalšími producenty jsou Bernadette Caulfield, Ilene S. Landress, Doug Petrie, Jane Espenson a Philippa Goslett.

zdroj: HBO





Reklama




Vybrané články