Quantcast

O2 TV: Derby pražských S budou poprvé komentovat ženy

| redakce | tisk

Stanice O2 TV Sport si na dlouho očekávaný souboj mezi Slavií a Spartou připravila jednu zajímavou novinku. Přímý přenos z pražského derby bude doprovázet i ženský komentář. Stane se tak poprvé v historii nejvyšší domácí fotbalové soutěže.

Za mikrofon usedne Klára Janáčková, bývalá profesionální tenistka a nyní komentátorka, a také Kristýna Schicková, influencerka a sestra fotbalisty Patrika Schicka.

Od prvního vzájemného souboje mezi Slavií a Spartou uplynulo již 125 let. V pořadí 298. derby exkluzivně nabídnou v neděli 11. dubna od 17.45 hodin stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. Svou premiéru zažije ženský komentář fotbalového televizního přenosu.

 Klára Janáčková a Kristýna Schicková budou komentovat fotbal (foto: O2)
▲ Klára Janáčková a Kristýna Schicková budou komentovat fotbal (foto: O2)

Díky moderním technologiím televize O2 TV si každý divák může vybrat, zda zvolí zvukovou stopu tradičně s mužským komentářem, který zajistí zkušené duo Tomáš Radotínský a Milan Štěrba, nebo si derby poslechne v doprovodu žen. Komentář v podání Kláry Janáčkové a Kristýny Schickové bude k dispozici i v rámci výběru v multidimenzi na kanále O2 TV Fotbal.

Stanice O2 TV Sport byla jedna z prvních, která již před lety nabídla ženský komentář u tenisu. Bývalé tenistky Klára Suchoň Koukalová i Klára Janáčková patří stabilně do komentátorského týmu a těší se velké přízni od diváků. V redakci nechybí ani Denisa Doležalová, jež přináší rozhovory a novinky z hrací plochy ve FORTUNA:LIZE, a také reportérka Tereza Kubíčková, kterou dobře znají fanoušci hokejové Tipsport extraligy.

zdroj: O2





Reklama




Vybrané články