Quantcast

Rebranding kanálů Viasat

| redakce | tisk

Společnost Viasat chystá rebrandig svých placených kanálů a sjednotí je pod jednu značku viju. Na ruském trhu společnost provozuje stanice TV1000, TV1000 Russkoje Kino, TV1000 Action, Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature, Viasat Sport a paket filmových stanic pod značkou ViP.

Zatím není potvrzeno, zda budou kanály Viasat Explore, Viasat History a Viasat Nature, které působí také na českém a slovenském trhu, i zde rebrandovány. Nová loga a firemní identitu nové značky viju získají kanály v Rusku již 1. března 2023.

Současné názvy a loga kanálů společnosti Viasat (foto: Viasat)
▲ Současné názvy a loga kanálů společnosti Viasat (foto: Viasat)

V současné době Viasat provozuje řadu programů pod různými značkami - Viasat, TV1000 a ViP, pokrývající dokumentární, sportovní a filmové kanály. V Rusku se jedná celkem o 13 stanic. Po dvaceti letech činnosti společnosti na ruském trhu se ukazuje, že je obtížné propagovat tolik značek a proto se zvolila nová "viju" (vidím), která se používá u streamovací platformy od roku 2022.

Kanály dostupné v základních balíčcích operátorů v Rusku se budou jmenovat vijuTV1000, vijuTV1000 Russkoje, vijuTV1000 action, vijuExplore, vijuNature a vijuHistory.

Nové názvy a loga kanálů společnosti Viasat (foto: tele-satinfo.ru)
▲ Nové názvy a loga kanálů společnosti Viasat (foto: tele-satinfo.ru)

Balíček ViP změní svůj název na viju+. Stále bude obsahovat 6 televizních stanic s novými názvy: viju+ Premiere, viju+ Megahit, viju+ Comedy, viju+ Serial, viju+ Sport. Kombinovaný kanál Viasat Nature/Viasat History změní názv na viju+ Planet.

Společnost Viasat působí na ruském trhu již 20 let - od roku 2003. Na český a slovenský trh vstoupila v dubnu 2005 spuštěním dvou tématických kanálů Viasat Explorer (dnes bez "r" na konci - Viasat Explore) a Viasat History. Později přidala stanice Viasat Nature a Epic Drama.

zdroj: tele-satinfo.ru





Reklama




Vybrané články