Quantcast

MS v alpském lyžování přes satelity SES

| redakce | tisk

Distribuční signály z FIS MS v alpském lyžování se šířily prostřednictvím satelitní platformy používané k distribuci HD obsahu k celosvětovému publiku.

Společnosti Infront a SES (Astra) se spojily, aby společně dodaly nedávno skončené lyžařské závody mistrovství světa v alpském lyžování z francouzských Alp divákům v celé Evropě, Asii a Americe. Oznámily to dnes obě společnosti.

Přední světová mediální a marketingová společnost Infront využila specializovanou platformu SES pro distribuci sportů a událostí k efektivní a spolehlivé distribuci události globálním vysílatelům s nejvyšší kvalitou obrazu.

MS v alpském lyžování (foto: SES)
▲ MS v alpském lyžování (foto: SES)

Mistrovství světa FIS v alpském lyžování, které se koná každé dva roky, představuje nejlepší alpské lyžaře, kteří soutěží ve 13 různých závodech sledovaných miliony fanoušků po celém světě.

SES ve spolupráci s Infront spravoval živé vysílání ze závodních tratí v obou horských areálech přenosem čtyř signálů zpět do zařízení SES Emek Ha'Ela pro satelitní distribuci, s mobilními jednotkami LiveU a technologii IP bonding pro záložní signál.

FIS Mistrovství světa v alpském lyžování je jednou z předních akcí, na kterých se představí ti nejlepší lyžaři na světě. S naší špičkovou mediální produkcí s více úhly kamery a daty ze závodů na různých horách jsme uspokojili globální publikum toužící sledovat závody jejich oblíbených lyžařů naživo,“ řekl Amikam Kranz, viceprezident pro média, sázení a technologie ve společnosti Infront. „SES je jedním z našich klíčových technologických partnerů s platformou pro distribuci videa, která poskytuje vysoce kvalitní obsah a oslovuje miliony televizních domácností, a jsme rádi, že s nimi můžeme spolupracovat.“





Reklama




Vybrané články