Quantcast

HBO Max objednává od J.J. Abramse a LaToyi Morgan drama Duster

| redakce | tisk

Provozovatel streamovací platformy HBO Max si objednává seriálovou verzi osmidílného dramatu Duster od J. J. Abramse, LaToyi Morgan a Warner Bros. Television. Rachel Hilsonbude hrát hlavní roli po boku Joshe Hollowaye.

Film vypráví o tom, že v roce 1972 se první černošská agentka FBI vydává na jihozápad a najímá odvážného řidiče, který se snaží zlikvidovat rozrůstající se zločinecký syndikát.

V dramatu Duster hrají Keith David jako Ezra, Sydney Elisabeth jako Genesis, Greg Grunberg jako Abbott, Camille Guaty jako Izzy, Rachel Hilson jako Nina, Josh Holloway jako Jim, Asivak Koostachin jako Awan, Adriana Aluna Martinez jako Luna, Benjamin Charles Watson jako Royce.

J.J. Abrams a LaToya Morgan jsou režiséry a producenty prvních dvou epizod dramatu Duster.

Sarah Aubrey, která má na starosti původního obsah HBO Max říká: "Jsme nadšeni, že můžeme divákům HBO Max přinést tento vysoce napínavý kriminální příběh od geniálních autorů J. J. Abramse a LaToyi Morgan. Tento seriál má všechny důležité prvky, silný příběh a fantastické postavy."

J. J. Abramse dodává: "LaToya a já jsme nadšeni možností přivést k životu divoký, prohnaný a potrhlý svět DUSTER, zejména s tímto výjimečným obsazením, štábem a televizní stanicí."

LaToya Morgan říká: "Duster je spojením všech mých oblíbených věcí - vysokooktanového příběhu se skvělými charaktery a velkým srdcem. Je to projekt snů a jsem nesmírně vděčná všem lidem z Warner Bros. a HBO Max, že tomuto seriálu věří. A pro vybudování tohoto neuvěřitelného světa jsem si nemohl přát lepšího partnera ve zločinu, než je J. J."

zdroj: HBO





Reklama




Vybrané články