Quantcast

NHL zdarma na ProSieben Maxx

| redakce | tisk

Německá komerční televize ProSieben Maxx, která vysílá volně ( FTA) z evropského satelitního systému Astra na pozici 19,2°E, začne vysílat přenosy z kanadsko-americké hokejové NHL.

První zápas odvysílá již tento víkend. Díky volnému satelitnímu vysílání bude přenos dostupný pro všechny diváky nejenom v německy hovořících zemích, ale v celé Evropě v dosahu pokrytí satelitu.

Úřadující šampion NHL Colorado Avalanche o víkendu poměří síly s týmem Edmonton Oilers. Přímý přenos bude dostupný na nekódovaném programu ProSieben Maxx v neděli 19. února 2023 od 20:40 hodiny.

V tomto případě je nutné připomenout, že práva na NHL pro český a slovenský trh drží TV Nova. Uvedený zápas bude v Česku vysílat na volně vysílaném programu Nova Action.

Další utkání přinese ProSieben Maxx o týden později v neděli 26.2.2023 v 18:45 hodin, kdy se bude konat mač Washington Capitals - Buffalo Sabres.

ProSieben Maxx získal práva na vysílání až 18 přímých přenosů zápasů NHL na volně vysílaném programu. Stanice bude vysílat nedělní utkání od základní části, play-off až po finále. Mnohem větší nabídku živých přenosů z NHL nabízí diváků v Německu operátor pay-tv služby Sky Deutschland.

zdroj: Digital Fernsehen + vl. info





Reklama




Vybrané články