Quantcast

SledovaniTV naděluje svým uživatelům balíček Filmbox až do konce roku

| redakce | tisk

Uživatelé SledovaniTV dostali vánoční dárek v podobě 13 prémiových kanálů skupiny Filmbox. Součástí balíčku je navíc i videotéka Filmbox, která zahrnuje více než 290 seriálů a filmů k okamžitému přehrání.

Internetová televize SledovaniTV jako každý rok obdarovala své zákazníky. Ti mohou od 15. 12 až do 2.1.2024 ve svých aplikacích sledovat kanály ze skupiny Filmbox. Jedná se filmové stanice FilmBox Extra, FilmBox Premium, FilmBox Family, FilmBox ArtHouse a FilmBox Stars, sportovní: FightBox a Fast & Fun Box, erotické: Erox a Eroxxx, dokumentární: DocuBox a FunBox a nakonec lifestylový FashionBox. Na své si tedy přijde opravdu každý.

Balíček doplní prosincové promokanály National Geographic, National Geographic Wild a AMC, které mají diváci k dispozici zdarma po celý měsíc. Celkem se tedy jedná o 16 TV kanálů, které mohou zákazníci služby sledovat zcela zdarma.

Programy skupiny FilmBox v rámci promo akce dočasně pro všechny zákazníky SledovaniTV (foto: SledovaniTV)
▲ Programy skupiny FilmBox v rámci promo akce dočasně pro všechny zákazníky SledovaniTV (foto: SledovaniTV)

Tyto kanály dlouhodobě patří mezi nejoblíbenější stanice v naší službě, rozhodli jsme se jimi proto potěšit naše uživatele právě o Vánocích,“ říká Head of Marketing společnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

Pravidelné promokanály jsou oblíbený benefit internetové televize SledovaniTV. Ta proto mezi svými zákazníky provedla průzkum, o které prémiové kanály mají uživatelé největší zájem. Výsledky potvrdily, že zákazníci nejvíce touží právě po kanálech z rodiny FilmBox.

Po celý prosinec navíc probíhá slevová akce, kdy je možné vyzkoušet si balíček Dětský za 1 Kč na první měsíc (akce platí pouze pro zákazníky, kteří balíček Dětský nikdy neměli aktivní). Vánoční balíček 16 kanálů zdarma je tak možné rozšířit o dalších 11 stanic, které potěší menší i větší děti.

Věříme, že náš vánoční balíček vykouzlí radost na tváři nejednomu našemu uživateli. Přejeme všem našim zákazníkům i partnerům krásné prožití Vánoc,“ dodává Matěj Čičák.

zdroj: SledovaniTV





Reklama




Vybrané články