Quantcast

Premiere bude kódovat také v systému Conax

| Martin Vyleťal | tisk

Německý provozovatel pay-tv Premiere (Astra, 19,2°E) bude od ledna 2008 kódovat programový balíček Premiere Thema více systémy. Vedle dosavadního systému Nagravision také nově v kódu Conax.

Systém Conax začne používat ve spolupráci s německým výrobcem Technisat. Dekódovací karty určené pro příjem placených služeb TechniRadio a MTV Unlimited budou umět abonovat programovou nabídku Premiere Thema. Majitelé dekódovacích karet TechniSat budou moci první dva měsíce přijímat zdarma tento balík stanic.

Paket Premiere Thema obsahuje celkem 15 tématických kanálů včetně Discovery Channel, Discovery Geschichte, Animal Planet, Focus Gesundheit, 13th Street, MGM a SciFi. V nabídce je i 7 tématických hudebních stanic bez mluveného slova a reklam.

Programy Premiere se kódují systémy Betacrypt + Nagravision 2. Od listopadu se rozšíří simulcrypt o systém CryptoWorks, ve kterém se budou kódovat stanice Premiere Austria a Premiere Thema pro diváky v Rakousku, kteří používají dekódovací karty ORF (programy ORF1, ORF2 a ATV).





Reklama




Vybrané články