Quantcast

Sport 5 bude v balíčku MULTI na TT Kartách

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Sport 5 bude v balíčku MULTI na TT Kartách

Nový český kanál Sport 5 věnovaný výhradně automobilovému sportu a automobilismu bude součástí placené nabídky MULTI na TT Kartách společnosti TRADE and TECHNOLOGY.

"Potvrzuji, že SPORT5 bude v nabídce MULTI," uvedl na dotaz serveru parabola.cz výkonný ředitel společnost TRADE and TECHNOLOGY (TaT) Jaromír Glisník a dodal, že jde o jeden z nových programů, které distributor do své nabídky připravuje. Co dalšího do nabídky TaT chystá nechtěl z důvodu probíhajících jednání upřesnit.

Stanice SPORT 5 získala satelitní licenci na posledním zasedání Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Stanice přinese exkluzivní přímé přenosy závodů i kvalifikací z atraktivních mistrovství D™, Euroserie F3, NASCAR Sprint Cup Series a Porsche Carrera Cup a highlights (zajímavých momentů ze šampionátů) American Le Mans Series, Grand-Am, Super Serie FFSA, Belcar, European GT4, ADAC GT Master a Seat Leon Super Copa.

SPORT 5 začne podle aktuálních informací vysílat 2.5.2008. Program bude šířen přes platformu CS Link na satelitu Astra 1E na pozici 23,5 stupňů východně. Signál stanice bude kódován.





Reklama




Vybrané články