Quantcast

Galaxie Sport zlepšila kvalitu obrazu v CS Linku

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Galaxie Sport zlepšila kvalitu obrazu v CS Linku

Technická kvalita sportovního kabelového a satelitního kanálu Galaxie Sport se výrazně zlepšila. Mohli si toho povšimnout diváci satelitní platformy CS Link , kterou program používá i k distribuci do kabelových, satelitních a IPTV platforem. Obraz je nyní ostřejší a kvalitativně srovnatelný s ostatními celoplošnými kanály na této satelitní síti.

Za zlepšením obrazové kvality Galaxie Sport stojí zejména přestěhování kanálu z Hradce Králové do Prahy, kde je program odbavován z nového odbavovacího centra TV Nova. Server parabola.cz o tomto přesunu nedávno referoval.

I přes zlepšení kvality Galaxie Sport zůstává nezměněn transportní datový tok stanice, který je stále 4,3 Mbps a ještě se počítá s navýšením kapacity a oddělením zvukových kanálů na dvě samostatné audio stopy. To uvítají především majitelé satelitních set top boxů, kde se špatně nastavuje levý či pravý audio kanál.

Program Galaxie Sport je dostupný jako placený kanál na přístupových kartách Gital, TaT a SkyLink. Stanici šíří i platformy Digi TV a UPC Direct.





Reklama




Vybrané články