Quantcast

RR Sat převezme satelitní obchody Bezeq

| redakce | tisk

Společnost RRsat Global Communications Network Ltd. převezme satelitní obchody Bezeq The Israel Telecommunications Corp. Limited (Bezeq), předního izraelského telekomunikačního providera za cenu přibližně 15 miliónů USD. Akvizice by měla být dokončena ve třetím kvartále letošního roku a podléhá různým schválením, včetně regulátorů a dalších podmínek.

RRsat souhlasí se získáním majetku a jmění Emek Haela teleportu v Izraeli, včetně zhruba 26,5 akrů pozemku, BezeqSat a obchodních jednotek 711. BezeqSat je distribuční sítí a poskytuje služby televizním a rozhlasovým stanicím jako BBC, CNN a mnoha dalším. Jednotky 711 poskytují globální satelitní komunikační služby a nabízejí primární distribuci pro Inmarsat, globálního poskytovatele satelitních služeb. Součástí transakce pokračování stávajících služeb a kontraktů, které generují výnosy ve výši 7 miliónů USD.

RRsat je globální poskytovatel služeb, contentu a distribuce televizních a rozhlasových signálů. RRsat přenáší přes 425 televizních a rozhlasových stanic s pokrytím více než 150 zemí. Nedávno operátor oznámil připravenost poskytovat distribuci programů ve vysokém rozlišení.





Reklama




Vybrané články