Quantcast

TV Prima připravuje reality show Moment of Truth

| redakce | tisk

Na naše obrazovky míří jedna z nejkrutějších reality show všech dob. Česká komerční TV Prima připravuje do vysílání americkou reality show Moment of Truth (Chvíle pravdy). Účastníci si v ní koledují o zničený život.

Moment of Truth je v současnosti hitem v USA. Soutěž spočívá v tom, že soutěžící je připojen k detektoru lži a musí odpovídat na sérii otázek. Jakmile jednou zalže, z celé soutěže vypadává a odejde bez koruny. Pokud ovšem dokáže odpovídat na vše popravdě, může odejít se slušným obnosem peněz, v USA jde o 500 tisíc dolarů (asi 8 miliónů korun), píše server Novinky.cz.

"Otázky jsou ovšem opravdu nevybíravé. Moderátor se soutěžícího mimo jiné může zeptat na to, jestli někdy kradl, zda považuje svého partnera za nejatraktivnějšího, s kterým se kdy stýkal, zda ho někdy podvedl či jestli se mu líbí nějaký z jeho sourozenců. Zkrátka můžete očekávat všechny otázky, které doufáte, že vám nikdy nebudou položeny. Ty navíc někdy nemusí klást pouze moderátor, ale i speciální host, například bývalý partner. Soutěžící může během dotazování odmítnout pouze jedinou otázku," přibližují Novinky.

Očekává se, že české diváky bude lákat škodolibost a podívají se, jak trpí někdo jiný. V USA tato soutěž zničila nejednomu člověku život a rozvrátila mnoho rodin.

Kdy se soutěž objeví na obrazovkách TV Prima, zatím stanice sdělit nechce, a ani jméno moderátora. Na internetových stránkách televize je již formulář pro potencionální zájemce.





Reklama




Vybrané články