Quantcast

Nippon Television Network Corporation s distribucí na 23,5E

| redakce | tisk

Lucemburský satelitní operátor SES (Astra) dnes oznámil, že jeden z předních provozovatelů komerčního vysílání v Japonsku Nippon Television Network Corporation (NTV) si vybral SES jako satelitního operátora k poskytnutí živých přenosů tří hlavních sportovních událostí v Evropě.

Kapacita byla sjednána na satelitu Astra 3B (23,5°E) pro distribuci přenosu World Wrestling Championship 2013 v Budapešti a fotbalové zápasy Japonsko - Srbsko a Japonsko - Bělorusko během měsíce září a října.

"Jsme ohromeni s týmem SES v reakci na naše požadavky a jejich dostupnost 24/7 a flexibilitu, aby bylo zajištěno, že budeme mít dokonalý přímý přenos sportovních událostí. Komplexní pokrytí satelitu Astra 3B a jeho vysoké pokrytí jsou pro nás ideální k vysílání těchto významných sportovních akcí z celé Evropy do Japonska," řekl Aki Tscuchida ze společnosti Nippon Television Network Corporation.

"Toto první partnerství s NTV na satelitu Astra mluví o našem závazku nabídnout všudypřítomné globální pokrytí pro zákazníky po celém světě a aby naši klienti mohli vysílat sportovní přenosy bez problémů," říká Samantha McCloskey, viceprezident pro globální příležitostné využívání kapacity v SES.





Reklama




Vybrané články