Quantcast

Skylink rozšířil nabídku o nový kanál WAR - svět válek

| Tisk

logo Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink rozšířil programovou nabídku o zbrusu nový kanál WAR - svět válek. Aktuálně běží promo vysílání, které bude 3.10.2017 nahrazeno pravidelným vysíláním.

Televizní kanál WAR svět válek bude přinášet dokumentární filmy se širokým spektrem pořadů z oblasti vojenství. Bude vysílat 24 hodiny denně 7 dní v týdnu.

První měsíce vysílání se ponesou v českých premiérách dokumentárních pořadů, krom domácích, z USA, Ruska, Velké Británie, Francie a Německa. Během noci - od první do šesté hodiny ranní odvysílá WAR pořady bez komentáře. Všechny pořady budou v češtině, případně ve slovenštině.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Záběr z vysílání WAR - svět válek

Zákazníkům Skylinku bude program WAR - svět válek dostupný po čtyřiadvacet hodin denně v českém a slovenském jazyce, a to v rámci programového balíčku Smart. Zpočátku však bude v rámci promo vysílání dostupná i zákazníkům se základním balíčkem Digital.

Provozovatelem stanice je Československá filmová společnost, provozovatel stanic CS Film, CS Mini, Horor Film a KinoSvět.

technické parametry:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
frekvence: 12,070 GHz
polarizace: horizontální


SR: 27500
FEC: 3/4
norma: DVB-S
modulace: QPSK

Stanice WAR - svět válek se objevila na programové pozici Novinka 8. V přijímači proto postačí vyhledat tuto testovací pozici, případně provést nové vyhledávání se zadáním výše uvedených parametrů.

redakce
parabola.cz
5.9.2017





Reklama




Vybrané články