Quantcast

Nové ceny a nový program v UPC Direct

| Tisk

logoV souvislosti s růstem tzv.oborové inflace, zahrnující mimo jiné zvýšení sazeb za autorská práva a zvýšení daňových sazeb u služeb, které musí společnost UPC nakupovat dochází od 1.ledna 2004 k navýšení ceny u základní programové nabídky Rodina o 6%. Ceny prémiových programů HBO a Private Gold zůstávají beze změny.

Dle rozhodnutí legislativních orgánů ČR dochází dále ke změně sazby DPH z 5% na 22%. Rozdíl mezi původní a novou sazbou DPH jsme bohužel nuceni promítnout do ceny v plné výši.

Rodina: 683 Kč vč.22% DPH
HBO+HBO2: 394 Kč vč.22% DPH
Private Gold: 298 Kč vč.22% DPH

* V případě balíku HBO+HBO2 a Private Gold je účtována sleva ve výši 60 Kč.

UPC spolu s Českou asociací kompetitivních komunikací vyvíjí velké úsilí a předkládá na příslušných ministerstvech a na Úřadu vlády České republiky řadu návrhů, které by mohly v konečném důsledku vést k tomu, aby služba UPC Direct byla v připravovaných novelách zákona přeřazena do daňové skupiny s nižší 5% sazbou. Je samozřejmé, že projdou-li tyto návrhy a budou schváleny Ministerstvem financí ČR, vládou České republiky, v Poslanecké sněmovně a v Senátu Parlamentu ČR, naše společnost cenu za službu okamžitě
sníží, a to v plném rozsahu schválené daňové úpravy. O výsledcích jednání Vás budeme samozřejmě informovat.

Další změnou od 1.1.2004 je zařazení nového dětského kanálu Minimax do základní nabídky Rodina. Program vysílá 14 hodin denně, převážná část pořadů má evropský původ, v programovém schématu jsou zařazeny i české pohádky. Pouze 3% pořadů pochází z americké produkce. V prvním čtvrtletí roku 2004 bude program vybaven ze 70% českým dabingem. V základní nabídce nahradí Minimax program Cartoon Network. Věřím, že další program v češtině přidá na atraktivitě produktu UPC Direct a osloví nejen dětské diváky. Informace o programu můžete najít také na internetu: www.minimax.tv .

NOVÁ AKČNÍ NABÍDKA NA ZAČÁTEK ROKU
Tato nabídka je určena pro zákazníky, kteří od 1.1. do 29.2. 2004 uzavřou smlouvu o dodávce služeb UPC Direct. Každý nový zákazník v tomto období získává přijímací zařízení za zálohu 0 Kč, aktivační poplatek za 1 Kč, 33% slevu na HBO po dobu prvních 3 měsíců a dále pak 33% slevu na Private Gold po dobu prvních 3 měsíců. Nabídka platí i pro zákazníky, kteří si zapůjčují samotnou přístupovou kartu. Současně přestává platit dosavadní zimní nabídka
pro zákazníky.

* Záloha za přijímací zařízení: 0 Kč
* Aktivační poplatek: 1 Kč


* HBO sleva 33% po dobu prvních 3 měsíců
* Private Gold sleva 33% po dobu prvních 3 měsíců

vypracováno podle informací UPC Česká republika

Poznámka redakce: Omlouváme se všem čtenářům za pozdní zveřejnění této zprávy, které způsobily technické problémy na serveru.

Přejeme všem čtenářům hezké Vánoční svátky.

redakce





Reklama




Vybrané články