, sekce: Pořady v televizi | |
FORTUNA:LIGA pokračuje na O2TVLuděk Mádl dnes vydal dost jasnou zprávu - nabídka CANAL+ byla tak nízká, že bylo rozhodnuto v podstatě hned. Na CANAL+ ale pravděpodobně zamíří WTA.. |
MHaslar
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 310 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 196 | |
@vokounekno pokud bych mel tipovat vzhledem k aktualni situaci tak Canal+ ktery to potom nabidne ostatnim providerum a vezme to i O2TV. 👍 ale jen ty ctyri lepsi zapasy. |
krokodyl
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 416 |
ATP na O2Nevim, jestli uz to tady bylo, ale ATP od pristi sezony na O2. Ted to rikal Vojta Bidrman pri komentovani MLB :) |
Tucnak21
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 15 |
@Tucnak21měl sem pravdu,už sem to tu psal dříve a byl sem tu osočen že zase kecám! Ale přicházejí o WTA. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 068 |
RE: FORTUNA:LIGA pokračuje na O2TVtak kdo první přišel pánové s tím,že kyslík bude mít od nového roku ATP místo WTA?No byl sem to já.Žádám omluvu od těch co se mi smáli za toto info.Děkuji. |
dawis77
@dawis77Tady se omluvy těžko dočkáš..., tak WTA na Canal+ ?Octagon SF 8008 Supreme , Skylink komplet, O2TV zlatá, Eurosport player, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 685 |
@drobečektaky nečekám od těch chytráků tady žádnou omluvu že sem měl přesné info a přišel sem s nim tady jako první...Ano je to tutovka že WTA bude na Canal+ |
dawis77
RE: FORTUNA:LIGA pokračuje na O2TVJen pokud tam to WTA nebude, půjdeš konečně s těmi svými kecy do zadku? Protože podle mých info bude úplně jinde |
Supidio
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 194 |
RE: FORTUNA:LIGA pokračuje na O2TVJeště přichází v úvahu Eurosport a Sport 1,2...WTAOctagon SF 8008 Supreme , Skylink komplet, O2TV zlatá, Eurosport player, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 685 |
RE: FORTUNA:LIGA pokračuje na O2TVSem někde četl eurosport že ATP podepsal s víceletou smlouvu |
vokounek
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 301 |
@krokodylProblém je, že v podmínkách je, že nemůžeš dát pouze nabídku na blok B (4 lepší zápasy), pokud dáš nabídku na B, musíš dát také nabídku buď na blok A (všechny zápasy) nebo C (4 horší zápasy). |
zdrh
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 326 |
@zdrhtak takovou podminku jsem tam nevidel. cast A uz skoncila,to bylo tech vsech 8zapasu. ted jede cast B ctyri lepsi-vitez/ctyri horsi-porazeny. jedina podminka vztahujici se k FL ze musis dat i nabidku na druhou ligu kterou treba vubec nechces. proste LFA vytvorila spekulativni paskvil, a ted prohrava na cele care. no vydrzime do 25.10. a pak vyhodnoceni. a pak take jestli tu smlouvu vubec nekdo podepise-a o tom se bude jednat az LFA stanovi viteze, take to jeste porad nemusi nikdo podepsat. 👍 |
krokodyl
@krokodylbod 4.2:Každý zájemce je oprávněn podat pouze jednu nabídku do každé části Soutěže A - C, přičemž zájemce, který podá nabídku do části B, musí vždy současně podat nabídku i do části A, nebo části C (tj. není možné podat nabídku pouze do části B). Osobně si myslím, že 2. kolo neznamená, že nemůže mít někdo práva komplet. Pouze to znamená, LFA nedostala nabídku, s jakou by byla úplně spokojená. Takže zveřejnila jaké částky byly nabídnuté a nyní zájemci licitují mezi sebou. Klidně může někdo vyhrát variantu A, tj. kompletní práva. |
zdrh
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 326 |
@zdrhno nevím. podle me je uz varianta A uzavrena. LFA se nelibila jednoznacne zadna z tech slabych nabidek a tak to poslala do druheho kola. ale nechce se mi tedy znovu procitat cely ten tendr a otazky/odpovedi.chtelo by to asi videt do tech hlav tech mudrcu z LFA ono ziskat v druhem kole variantu B a C nedava prilis smysl. a podle me vysilatele maji zajem pouze o ty ctyri lepsi zapasy ktere jsou jaksi zajimavejsi a prodejnejsi a tomu take prizpusobili svoji taktiku. a ty ctyri horsi zapasy muze za par milionu koupit a vysilat treba ČT, a tim by naplnila sve udajne verejnopravni poslani. 👍 |
krokodyl
RE: FORTUNA:LIGA pokračuje na O2TV@ drobeček z 17.10.2023, 10:14.05 :Zastávat se uživatele "dawis77" který si vlastně ani nepamatuje co tu píše asi není až tak super z tvé strany. |
Moravia CS
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 862 |
RE: FORTUNA:LIGA pokračuje na O2TVa pořád nic |
dawis77
RE: FORTUNA:LIGA pokračuje na O2TVImho WTA na C+ nebude... |
kubbyjack
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 198 |
@kubbyjacka kde bude?Já mám info že tam bude. |
dawis77
@dawisNa nova sportech |
Supidio
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 194 |
@Supidioodkud víš?Tak co ten Mádl točil že to bude na Canal+?Já mám pořád info o tom,že to na tom Canal+ bude,uvidíme.. |
dawis77
RE: FORTUNA:LIGA pokračuje na O2TVNo informace od Mádla , to je teda 100% informace přímo od zdroje |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 601 |
@keramikmám jiný zdroj než Mádl.. |
dawis77
@dawis77vydrž, vzdyt teprve 25.10. otevrou ty elektonicke obalky, a pak onemi uzasem, a az se z toho dostanou tak nam tu novinu mozna i oznami 👍 experti.ale vzdyt mi vysledek prece zname-Canal+ a ctyri lepsi zapasy. ostatni at si vysila kdo chce. 👍 |
krokodyl
@kubbyjackA co teda bude na Canal Sport kromě Premier League? Myslím že už je čas aby přidali další obsah, jen s PL nemůžou vyjít |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 872 |
@jean55ta WTA tam bude,uvidíš.Serie A bude volná... |
dawis77
@krokodyltam my experti jasno máme to máš pravdu |
dawis77
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 196 | |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |