Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

NHL a Novasport?

Tak jak to tedy bude?Může mi někdo vysvětlit,proč Novasport nemá NHL uedenou ve svém programu a za chvíli začíná?Za 10 dní!A ani přípraváky nevysílá,a vždy je vysílali!Něco tady nehraje!

dawis77
Registrace: 9/2011
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 158
Odpověď v diskusním vlákně DNES!

@Beny30

Včera na mě v Dazn vyskočilo 7 dní grátis nějaký promo na start NFL.

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@dawis

Tak ji jmenuj R^

Beny30
Registrace: 7/2019

@dawis77

Každý web si píše čo chce ohľadom tých práv, takže je to irelevantné. Ale ako tu už niekto spomínal, Voyo.sk na sociálnych sieťach “pozýva” divákov od 29. septembra na zápasy NHL. Ale ja by som to už nechal tak, veď vydržte zajtra do 23:00, zapnite si v ten čas Nova Sport 1 a tak sa presvedčíte že či NHL pokračuje na Nova Sport. Podľa mňa pokračovať bude v nezmenenej forme, čiže 15 zápasov za týždeň.

Magio TV, Skylink Live TV, Antik TV, Sweet.TV, Lepší.TV CZ, SledovaniTV CZ, DVB-T2 4ka Pay-TV, Netflix, HBO Max + Sport, Disney+, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Voyo.sk

marpo313
Registrace: 9/2024

@jackino

Jo máš pravdu, taky jsem zaregistroval, že maj i NFL

Beny30

RE: NHL a Novasport?

Ty máš nejakú obsesiu voči Nove? (O*rbali ťa na predplatnom za Oneplay?) Ideš sa tu krvi dorezať, že NHL nebude na Nova Sport. Ak to tak je tak mi vysvetli, prečo Voyo s Dajto už natočili obsah pre túto sezónu? Taktiež prečo mám na Oneplay aj NHL?
Na Disney je aktuálne veľke ho V n o, žiadne priame prenosy. Daj zdroj, kde si to môžem prečítať

Fanatik1
Registrace: 1/2024

@marpo313

jako se tim nepochlubí,žádné upoutávky,na dotazy nereagují,v programu NHL ani dnes nemají a zítra z čistého jasna poběží ve 23 hodin živě zápas NHL na Novasport,tak to určitě :)))

dawis77

@Beny30

nemohu,za to je tu ban si myslím...

dawis77

Fanatik

V klidu, Novasport má práva dál R^ . Jsme v Česku, takže tu s tv právy je vždy problém, řekl bych až cirkus. Každopádně zítra Panthers s Huricanes i se studiem na Novasport. Jsem zvědavý, kdy s tím vyjdou ven podle mě zítra ráno

Beny30
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 158

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra