Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

NHL a Novasport?

Tak jak to tedy bude?Může mi někdo vysvětlit,proč Novasport nemá NHL uedenou ve svém programu a za chvíli začíná?Za 10 dní!A ani přípraváky nevysílá,a vždy je vysílali!Něco tady nehraje!

dawis77
Registrace: 9/2011
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75
Odpověď v diskusním vlákně

RE: NHL a Novasport?

Vše je přeci uvedeno zde: https://www.nhl.com/info/how-to-watch-by-country

bretah
Registrace: 9/2012

Musí sa k tomu vyjadriť Novasport,aké má práva a kolko zápasov im práva umožnujú odvysielať?....lebo zatial to vyzerá vážne,tak,že minimálne do 04.10.2026 žiadny prenos z NHL na novasport nebude...aspon tak to vyzerá podla ich programu na ich webe...je tam program uvedený do 04.10 a pozrel som si každý deň a nikde tam nevidím priamy prenos z NHl

https://tv.nova.cz/program

jožko
Registrace: 7/2016

@jožko

je divné že kolem toho tak mlčí a mlží.Sranda bude když NHL nebudou vysílat vůbec!Něco tady prostě nehraje.

dawis77

@bretah

ano,ale proč Novasprt nemám NHL ve svém programu?Nikde sem ji nenašel a to mají program zveřejněn do 4 října!

dawis77

Tak si zavolejte do Novy a tam vám to řeknou.

Pavel1975
Registrace: 4/2016

@Pavel1975

už sem kontakotval Novu,a že se k tomu nebudou vyjadřovat zatím ;P

dawis77

Re: dawis77

podle dřívějších příspěvků preferujete PL, WTA, LM a hlavně šipky. A sobotní PL je také ve 21:00, fotbaly v týdnu skoro do půlnoci, šipky když se hází taky, tenis rovněž, takže kdy Vám zbývá čas na hokej. A to tu ještě nejsou fotbaly z Jižní Ameriky. To náš bývalý schéf říkal, že den má 25 hodin když nejde spát. Máte to i Vy? Já jsem neviděl hokej nejen z NHL mnoho let, přestal mne bavit. A to jsem viděl v devadesátkách skoro každý co se vysílal. I na FilmNet. Ty časy kdy puk byl v namodralém kroužku, byl vidět i za mantinelem a střela dělala čáru, protože puk prý není dostatečně vidět.

jenes
Registrace: 1/2016

Zmenit program zaberie asi 3 minuty. Je mozne, ze sa este nedohodli ake zapasy budu vysielat.

UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@dawis77

Jak už psal předřečník... za ta léta zde jsi o NHL slůvkem nezavadil, a najednou bez toho nemůžeš žít?

Hokej mám rád, ale všechny soutěže (ELH, KHL, NHL) sleduji jen v Play Off fázi, sledovat základní část je v mých očích jen marnění času

PepaJožka
Registrace: 8/2022

@PepaJožka

ty sleduješ KHL?Seš pěkně teď odkopal!

dawis77

@PepaJožka

KHL může sledovat jen člověk bez rozumu.sorry.Kde píšu že bez toho nemůžu žít,jen to uvádím jen tak pro zajímavost.

dawis77

Keby malo NHL na Nova Sport skončiť, tak by sa už dávno o tom vedelo.

Halford89
Registrace: 5/2025

@Halford89

neskončilo..na 99% tam bude aj tento rok...ide len oto,že prečo nemajú do 04.10.2026 v programe žiadny priamy prenos?čo sa im zmenili práva a už môžu odvysielať menej zápasov?alebo môžu začať prenosy až niekde od pólky oktobra?atd atd...proste nato pozná odpoved len novasport...

jožko

skončil kontrakt ...

vyjednává se o novém ... práva má DAZN

Třeba práva bude mít Prima Sport :)

T90, Octagon 8008

ivo2001
Registrace: 4/2006

@ivo2001

asi to tak bude,proto ticho po pěšině....

dawis77

A načo by napr. Dajto točilo magazíny o NHL? Tie čo dávajú cez prestávky. A na Voyo už je sekcia NHL a je tam napísaná sezóna 2026/2027. Na 99% pokračujú.

Magio TV, Skylink Live TV, Antik TV, Sweet.TV, Lepší.TV CZ, SledovaniTV CZ, DVB-T2 4ka Pay-TV, Netflix, HBO Max + Sport, Disney+, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Voyo.sk

marpo313
Registrace: 9/2024

a Vy si jako myslíte,že kdyby měla Nova i nadále práva na NHL,že by už nešly upoutávky na NHL na Novasport?Určitě by už upoutávky dávno byly!!!!!!Nehledě na to,že vždy vysílali tak týden před NHL přípravné zápasy!Očekávám velké překvapení!Prostě k dnešnímu dni práva Nova na NHL nemá,to musí být všem jasné!

dawis77

@dawis77

Baví ťa hokej? Lebo mne odpadol od chuti odkedy je to počas paúz samá reklama. Je to neskutočne otravné a zodpovední kvôli prachom stratili všetku súdnosť. Aj MS som sledoval tak všelijako nijako - v podstate mi stačili len výsledky.

Halford89
Registrace: 5/2025

@Halford89

tak na MS se už léta nekoukám,ale na NHL se někdy rád podívám když se hrají zápasy v sobotu v neděli či když tam mají svátek nějaký pro nás výhodný čas.To máš pravdu s těma reklamními pauzami,ale v takové NBA je to ještě horší s těm reklamami....

dawis77

@bretah

Ten "Tvoj zdroj" je trošku nepresný, keďže pri Slovensku uvádza OnePLAY. Pričom oficiálne na Slovensku nič také nemáme. A naopak, nie je tam spomínané VOYO. Ktoré ale podľa všetkého NHL dávať bude

LuboTS
Registrace: 5/2006

@LuboTS

To jsou oficiální stránky NHL, stěžuj si tam.

bretah
Registrace: 9/2012

Je to skutočne divné, keďže aj na Livesport/Flashscore vypisuje len ako vysielateľ Tipsport SK, žiadny Nova Sport a Voyo. :O

Magio TV, Skylink Live TV, Antik TV, Sweet.TV, Lepší.TV CZ, SledovaniTV CZ, DVB-T2 4ka Pay-TV, Netflix, HBO Max + Sport, Disney+, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Voyo.sk

marpo313
Registrace: 9/2024

@marpo313

Magazíny Ligy mistrů běhají na ČT dodnes, přitom na soutěž nemají práva léta

PepaJožka

@dawis77

Proč bych neměl sdovat KHL, žádná evropská soutěž takovou úroveň němá. Play off zápasy Jaroslavle, Kazaně a Omska jsou srovnatelné se Stanley cupem. Navíc prodloužení po 20 minutách až do rozhodnutí je mnohem lepší, než 5/10 minut a pak nájezdy

PepaJožka

@marpo313

proste je to tak,že minimálne do toho 04.10 žiadny priamy prenos z NHL nebude,lebo to nemá nikto napisané vo svojom programe...ani flashcore..ani telkáč.cz..ani EPG u rôznych operatorov atd atd...to by si Nova nedovolila nás takto naťahovať,lebo už by dávno vysielali nejaké uputávky a už dávno by rozposlala aktualizované EPG operátorom aby mohli ludí informovať kedy sú priame prenosy.. ale prečo sa toto deje vie len Nova...ako som písal možno majú nové práva,ktoré im umožnujú odvysielať menej zápasov...alebo práva,ktoré im dovoluju vysielať NHL až od polovice oktobra...atd atd...to vie len Nova..už som im aj písal správu...admin si ju len prečítal a neodpísal :))) Voyo mi odpísalo,ale to mi nič nepomohlo,lebo mi odpísali,že NHL sa vysiela na novasport1 a novasport2 a momentálne nemáme ešte odnich rozpis priamych prenosov...čiže ani samotné Voyo netuší,kedy budú vysielať prvý priamy prenos a nevedia prečo Nova ešte neposlala rozpis zápasov

jožko
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra