Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
05.06.2007, 08:38.04

XviD z SS2

Ako spracovavate nahravku z SS2 (alebo ineho PVR zariadenia) do XviD formatu ? vdaka tono
uživatel
tono
05.06.2007, 09:05.22

RE: XviD z SS2

Já když si něco nahraju, tak nahrávku nechám v souboru MPEG. Ostříhnout začátek a konec (např. DVDAuthor); pokud nemá nahrávka správný formát - upravím to přes DVDPatcher; a pokud to nejde ani otevřít (nahrávka rozdělená na několik částí) tak to musím přetvořit přes PVAStrumento.
Já mám kartu SS1 a nevím jaké formáty umíš nahrát ty na SS2.

Ale pokud to budeš převádět na XviD, tak to znamená kompletní rekompresi a to bude hodně časově náročný.

Já výsledek radši vypálím na DVD a je klid.
uživatel
colombo
05.06.2007, 10:16.46

Proč to chceš dělat do XviD když cena DVD nosičů je výhodnější než CD nosičů (6x více dat). Ledaže bys ten XviD pálil na DVDčka, tam se toho pak víc vejde.
Když ten film nemá reklamy tak to nahraji v AltDVB ve formátu .TS který pak dám do DVR Studio Pro 1.25 střihnu začátek-konec a udělám kapitoly (ty nejsou přesné, +- 3sec.,to je snad jediná nevýhoda tohoto SW). Pak -:DVD Wizard a udělám DVDčko. Výhody tohoto SW: rychlost kompilace vždy pod 25min. DVD soubor má vždy takovou velikost jak původní .TS, tedy =nenakyne= a kvalita je stejná jak u jiných SW.
Když potřebuji stříhat reklamy, udělat menu, přesné kapitoly (např: videoklipy) řeším to v NeroVision Expres se souborem .mpeg2 který předělám v DVRStudio Pro z .TS na mpeg2 nebo ho nahraji v DVBDream.
uživatel
Standa2
05.06.2007, 10:32.38

ten smajlík tam být neměl, měla tam být dvojtečka, předtím to fungovalo než to tady předělali, dám to víc od sebe - : DVD Wizard
uživatel
Standa2