| 05.06.2007, 09:35.52 | |
ČT1 obraz jde a zvuk ne a ne!!!Známý mi volal, má Kaon KSC 570 ale jenom na dva moduly.V šachtě má strčený Zeta cam. Na kartu to díru nemá.Přestal mu jít obraz na ČT1,ale zvuk jde.Dříve všechno bez chyby.Signál z Astry 3 je v pořádku,karta TaT taky.Tak jsem mu ČT1 vyhodil ze seznamu,dal znou proladit,stanice naskočíla,ale obraz opět chyběl zvuk šel. Potom jsem vyhodil celý paket 12525,nechal proladit,všechny stanice naskočíly,všechny bez problémů,paket 11992 taky OK,ale ČT1 opět obraz nic a zvuk ano.Následovalo tovární nastavení poslední štace,znovu jsem ho nastavil.Všechny stanice OK,ale ČT1 zase obraz ne zvuk ano.Bůh ví.Asi servis.Ještě mě napadlo přes noc úplně vypnout ze sítě a znovu tovární nastavení. |
![]() Ji.sat |
| 05.06.2007, 12:01.03 | |
RE: ČT1 obraz jde a zvuk ne a ne!!!A co říká tlačítko A.Lang ???, Není problém v Zeta Cam ?? testni jiný modul .... |
![]() Zip |
| 05.06.2007, 12:12.31 | |
RE: ČT1 obraz jde a zvuk ne a ne!!!Taky jsem si lámal hlavu, jestli teda nejde zvuk, jak se píše v nadpisu (A.Lang), nebo nejde obraz-podle dalšího textu... |
![]() Roy73 |
| 05.06.2007, 12:28.07 | |
RE: ČT1 obraz jde a zvuk ne a ne!!!Měl jsem tam sebou i svůj modul ZetaCam s kartou TaT a výsledek byl stejný.Zvuk šel a obraz ne.I video pid byl dobře.Nejde mi to do hlavy,celý paket jde a ČT1 hotovo.Všechny stanice jdou na Astře 3 bez problému jenom tady ta bestie ne.I stanice jsem přehodil,z jedné předvolby na jinou.Ještě ji zkusím přejmenovat,ale to asi bude stejné. |
![]() Ji.sat |
| 05.06.2007, 12:37.08 | |
Oprava obraz nejde ale zvuk ano.Omluva,byl to překlep. |
![]() Ji.sat |