| 19.03.2008, 08:16.47 | |
Skylink modra a Trade-Technology v 1 pristrojiChcel by som sa opytat, ci niekto nahodou neskusal:bude to takto fungovat v beznom DVB-S pristroji pri pouziti CW modulu (verzia 4.xx), kde je TT karta (starsia) a Alphacrypt modulu, s kombinaciami (keby aj pri dvoch CW moduloch): 1) Skylink modra + TT karta (starsia) 2) Gital + TT karta (starsia alebo aj novsia). Jedna sa ale o 2 moduly, teda nie ako sim (napr. v module EasyTV). Konkretne ma zaujima skor prva moznost; pre zaujimavost ale aj 2. moznost. Ide mi o to, ci karty vzajomne nekoliduju pri pristupe na programy, kt. dekoduju spolocne: teda napr. CT1, CT2, Prima. Ci tam nie je nejaky zablokovany pristup alebo ci nevyskakuje nejake zbytocne okno. U moznosti c.2 do toho dokonca spada viac spolocnych programov. Jasne, ze Gital a TT karty su skoro podobne, ale predsa je tam aj rozdiel v ponuke. Chcem sa to opytat, pretoze uvazujem o vymene starej slovak link karty na tu novu modru s tym, ze v prijimaci sa spolocne bude pouzivat aj ta starsia TT karta. Stare karty spolupracuju s prijimacom v CI moduloch v pohode. A a ake mate skusenosti Vy vzhladom na tie kombinacie a kanaly, co som popisal? Vdaka za info. |
![]() kolle |
| 19.03.2008, 10:31.25 | |
RE: Skylink modra a Trade-Technology v 1 prist...V EasyTV 2xCW modulu od Mascomu nic nekoliduje, používám to už více jak rok R^ |
![]() Jurin |