27.03.2008, 16:39.16 | |
humax 5400Ještě jedna otázka pro Omegu, už se trápim s nahrání key do Humaxe 5400, už jsem to kdysi dělala a teď se mi nechtějí uložit v přijímači. Jedná se mi o nastavení v otazníku zaškrtnu settings-humax def-vyberu comport- a nastavuje ještě něco v PC type a FW check a verify from box, dále se dá standby pro uložení, něco dělám špatně, že se mi key v přijímači neuloží. Mám Humax Loader Pack. |
![]() felda |
27.03.2008, 16:56.27 | |
RE: humax 5400ento článok sa zaoberá programom DSR9500 Ed56.Tento program je mocný nástroj na key. Preto sa nan pozrime trchu bližšie.Ak ho používame iba na zadávanie klúčov do Humaxu5400 tak obsluha je velmi jednoduchá: Otvor program Klepni na ? a v setingu klepni na Humax Def Klepni na File a Open File Vlož Key Bin Prepoj kríženým káblom Počítač so Sat.Prijímačom Sat.Prijímač musí byt zapnutý Klepni na Write a Port 1 Klepni na Ano Po nahraní klúčov do Sat.prijímača vypni satelitný prijímač a znova ho zapni Zatvor program Hotovo. AK chceme z akéjkolvek príčiny vediet čo máme za klúče v prijímači: Otvor program Klepni na Read Samozrejme prijímač je zapnutý a prepojeny kríženým káblom s počítačom. V programe sa objavia key čo máš v prijímači. Ak si ich chceš uložit klepni na File a Save File a ulož. Hotovo. Teraz sa pozrime ako sa do programu zadávajú nové key: Otvor program Klepni na Read Vyber si systém kodovania/Seca,Viaccess,Irde/Beta,Crypto, Nagravision,Cnx/ ktorý chceš zmenit. V lavom stlpci sú identy Klepni na ten ktorý chceš zmenit v hlavnom okne sa ti ukážu key ktoré tam máš,bežným sposobom ich vymaž a nahrad novými key. Potom klepni na Write,key sa nahrajú do prijímača. Hotovo. 1.Ak chceme key priamo z internetu Klepnene na File a Load Internal Empty Bin,ja osobne nikdy nepoužívam túto možnost. 2.Ak chceme key priamo z internetu Klepnene na File a Soft Cam-Key Prejdeme na Inport Key a Web a klepneme na Autoupdate Box. Key sa samé načitajú a zapíšu do prijímača.Toto je dost pohodlné a klúče zvyčajne sú aj dobré a použitelné. Na budúce si zas povieme čo s týmto programom sa dá robit dalej. článok je pre začínajúcich i pokročilých Matadorov. Tot vsjo. 0mega. |
![]() Omega |
27.03.2008, 17:07.51 | |
Humax 5400Udělal jsem vše podle tvého návodu vš proběhlo v pohodě, dal jsem read a ukázalo mi to nahraný klíče, když zapnu přijímač dám anténu tak mi to přimo v přijímači v ručnim zadávání key ukáže samý nuly. |
![]() felda |
27.03.2008, 17:12.05 | |
RE: humax 5400Ano. Opět Omega se svými (nevhodné slovo)ními demagogiemi... cituji: ,,Po nahraní klúčov do Sat.prijímača vypni satelitnýprijímač a znova ho zapni Zatvor program Hotovo." Ano hotovo, tím se právě nahrané klíče zcela bezpečně vymaží a je po ptákách. Správně má být : Přijímač přepni do STANBY, počkej 20s, než se klíče bezpečně zapíší a po té uveď znovu do chodu. Atd. Toto je také dobré, cituji:,, Otvor program Klepni na ? a v setingu klepni na Humax Def Klepni na File a Open File Vlož Key Bin Prepoj kríženým káblom Počítač so Sat.Prijímačom Sat.Prijímač musí byt zapnutý.." Čímž může dojít k odpálení satelitního přijímače případně základní desky PC pokud nejsou oba přijímače na stejném potenciálu tj. propojeni např. ze zvukové karty PC apod. Tedy propojování se provádí VŽDY ve stavu odstavení obou zařízení od el. .Atd. |
![]() Smith |
27.03.2008, 17:28.49 | |
Pre SmithVypni, ešte neznamená odpoj od siete,to pochopí aj malé decko len tebe to ešte nedošlo a ani nedojde !!!Ostatné je OK !!! |
![]() Omega |
27.03.2008, 20:31.56 | |
To Omega2.Ak chceme key priamo z internetu Klepnene na File a Soft Cam-KeyPrejdeme na Inport Key a Web a klepneme na Autoupdate Box. Key sa samé načitajú a zapíšu do prijímača.Toto je dost pohodlné a klúče zvyčajne sú aj dobré a použitelné.Byl by jsi tak laskav a uřesnil to.Když to udělám,objeví se mi Port Com dík. |
![]() Svaca |
27.03.2008, 21:08.18 | |
RE: humax 5400Tak tam zadaj Port Com ktorý používaš /zrejme č.1/..... |
![]() Omega |
27.03.2008, 22:24.02 | |
To OmegaJo to jsem pochopil,ale žil jsem v domění že se mi odněkud stáhnou klíče.Asi je to blbost co? |
![]() Svaca |
28.03.2008, 07:33.52 | |
RE: humax 5400Ak máš program správne nainštalovaný tak sa Ti stiahnu Keyz internetu ktoré možeš nainštalovat do prijímača. |
![]() Omega |
28.03.2008, 07:39.04 | |
Omega je jednička......a po precteni prispevku Otce vsech humaxu a autora vsech ToH - pána zo Slovenska - jsem se i zasmal...takze pokud propojuje pc a sat.receiver v zapnutem stavu respektive k tomu navadi ostatni ve svem navodu....hmmmm, v tom pripade klobouk dolu... |
![]() Kimm |
28.03.2008, 07:49.33 | |
To OmegaMohl bys to nějak upřesnit - když máš správně nainstalovaný program - co by to mělo být.Dík |
![]() Svaca |
28.03.2008, 17:25.22 | |
RE: humax 5400Pre Kima ,niečo nerobíš dobre! O nainstalovaném programu Je jednoznačné ,Ak Je Správne Nainštalovaný tak funguje OK!!!!!Nie je čo dodat!!!!!!Pane Kime Ste moc Fajnový!!!!!!!!!! Vše Funguje OK!!!!!! |
![]() Omega |