| 09.04.2008, 13:18.21 | |
reklamace satelitniho kompletuMá někdo skušenosti s reklamací satelitního kompletu.Mám nejmenovaný kompet z letákove akce na učtence uvedeno komplet přijímač.Přístroj má již trětí vadu.Na prodejně mne chtěji vymněnit jen kus za kus ja chci odstoupit od smlouvy,vymluvají se na to,že karta T-T je aktivovaná tak ,že to jinak nelze. |
![]() Alvin |
| 09.04.2008, 13:40.04 | |
mám av tomto případě platí,že každý svého štěstí strůjcem.Montoval jsem známému komplet z Makra/Opticum/ a měl veliký problém,který dodnes nevyřešil.Přijímač měl třikrát v servisu a bude ho tam posílat i počtvrté... Nabízel jsem mu,že muý talíř zdarma demontuji,at jim to hodí celé a hlavu,ale zatim kde nic,tu nic.Co to bylo za přístroj? Nekupujte komplety,Nekupujte komplety,Nekupujte komplety,Nekupujte komplety........ |
![]() Saxon |
| 09.04.2008, 13:51.09 | |
ach joPřístroj Opentel nebu uvádět modelovou řadu.Vypadá to ,že věc asi budu řěšit prěz advokáta neb sem v dojmu,že sem v právu. :-/ |
![]() Alvin |
| 09.04.2008, 13:54.55 | |
RE: reklamace satelitniho kompletujen aby tě ten advokát nestál víc, než ten šrot cos koupil.... ;) |
![]() Saxon |
| 09.04.2008, 13:57.35 | |
RE: reklamace satelitniho kompletuProto se předem ptám na skušenosti,ale i s principu to takhle nenechám ,nechápu proč to tedy nabízejí jako komplet a ne díl po dílu. |
![]() Alvin |
| 09.04.2008, 14:05.03 | |
RE: reklamace satelitniho kompletuPrávě aby mohli co nejvíce ztížit zákazníkům reklamace těchto šmejdů. |
![]() sirda |
| 09.04.2008, 14:14.24 | |
RE: reklamace satelitniho kompletuDle meho nazoru ti musi vzit komplet zpet pokud to pozadujes (mas na to narok). Bohuzel s kartou to bude slozitejsi. Resenim je, ze ti pristroj vymeni za jinou znacku, ktera nebude poruchova. Na tu kartu se zkus zeptat zdruzeni na ochranu spotrebitelu (www.spotrebitele.cz) |
![]() blik |
| 09.04.2008, 14:15.32 | |
RE: reklamace satelitniho kompletuTo máš pravdu je to vcelku lumpárna mněli mne upozornit předem,že bude při reklamaci problém s kartou nebo uvádět cenu zvlášt a to sem ještě připlacel balíček,ale to už je jen další problém. |
![]() Alvin |
| 09.04.2008, 14:30.15 | |
RE: reklamace satelitniho kompletuKartu zrovna od TaT neni problem preregistrovat, ale jinak bohuzel, kazdy sveho stesti strujce. At ziji vyhodne nabidky z letaku. |
![]() J a |
| 09.04.2008, 14:35.03 | |
letakTaké už sem moudřější a z letáku příště už nekoupím.Snad to nějak dořěším.Jak dopadnu dám sem vědět. :))) |
![]() Alvin |
| 09.04.2008, 14:43.33 | |
RE: reklamace satelitniho kompletuZnámému jsem komplet po zakoupení vymluvil. Měl ho již doma včetně registrované karty. Vše vrátil stálo ho to tuším jen 200 nebo 500 kč (něco k té kartě) nic víc. Ale vše vyreklamoval bez problému. Neotálej a reklamuj |
![]() juzek |
| 09.04.2008, 16:05.59 | |
RE: reklamace satelitniho kompletuDomnívám se,že je to pro kupujícího právě výhoda.Jestliže je to na prodejce jako komplet,pak může požadovat buď výměnu všeho nebo vrácení peněz za komplet.Aktivace nějaké karty ho nemusí zajímat. |
![]() Sekyra |
| 09.04.2008, 18:55.45 | |
RE: reklamace satelitniho kompletuCo se týká záruky, tak běžně uvádíme záruku na celý komplet. Na přístroj dva roky, na zbytek a montáž tři roky. Tím se nemůže nic pokazit. Nevím proč bych měl uvádět zvlášť záruku na jednotlivé komponenty!! |
![]() Rudolf |
| 09.04.2008, 19:53.48 | |
RudolfProtože jsi solidní firma a také,není komplet jako komplet... |
![]() Saxon |
| 09.04.2008, 23:58.36 | |
Reklamácia satelitného kompletuJa som už mal podobnú skúsenosť, trikrát som reklamoval satelitný komplet, vždy akceptovaná a opodstatnená reklamácia, z toho dvakrát menili základnú dosku. Rozdiel bol len v tom, že som mal zaregistrovanú slovenskú kartu. Pri tretej reklamácii som orehlásil, že som stratil dôveru v ich tovar, peniaze vrátili do 10 dní. Bol to AB DSR 300, s motorom, SK kartou a parabolou a bolo to v NAY. Akurát som nemusel vracať a ani platiť koaxial, ktorý som mal už zatrubkovaný. Ak Ti môžem pomôcť, napíš alebo zavolaj na skype Antonius176, Ak v obchode budú robiť naďalej problémy choď na obchodnú inšpekciu. V prvom rade musíš mať zdokladované (a písomne uznané) predošlé reklamácie. Mám s tým bohaté skúsenosti. |
![]() antonius |