Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
10.04.2008, 08:14.54

2 x multifokus problém s diseqc

Ahoj všem, prosím o radu, mám dvě paraboly a celkem 4 LNB tvin + 2x diseqc a dva sat. přijímače. V jednom pokoji vše šlape jak má, ve druhem také až na to že jednou za čas mi u diseqcu odejde jeden vstut. Teď jsem koupil nový a když jsem připoji třetí LNB cítil jsem že se zahřívá a trochu to zasmrdělo, tak jsem to odpojil. Když zkusím propojit LNB bez diseqcu tak vše finguje a nic se nehřeje. Nevíte někdo v čem může byt problém. Nemůže to byt tím že na obou přijímačích mám nastavený diseqc ve stejném pořadí? Koho napadne seriozní rada , tak poraďte, jinak srandiček už jsem si s tím užil dost
uživatel
333
10.04.2008, 17:30.50

RE: 2 x multifokus problém s diseqc

Používám zásadně DSC 304D.
Z Twinů výhradně Inverto IDLP-40TL+ .

Sat. přijímače jsou napájeny každý z jiné fáze.
Nikde nemám přímé propojení stínění, nepoužívám TV konektory na sat. přijímačích.
Přijímače: zapojuji různé kombinace značek a tipů.
Vše bez problému.

Možná bude problém v odběru LNB ????? :ogre:
uživatel
mirasat
10.04.2008, 17:42.17

ten LNB okamžitě zahod a kup jinej!!!
uživatel
Saxon
10.04.2008, 18:33.15

to mirasat

jestli tomu dobře rozumím co píšeš, tak nedáváš stínení pod F konektor tak aby se dotýkalo konektoru???? Kdyby byla chyba v LNB proč v jednom pokoji je signál bez problémů a ve druhém ne. LNB 2 ks stáří cca 4 měsíce, 2 ks stáří cca 3 týdny, zn LNB Golden edition LG - 01G
uživatel
333
10.04.2008, 19:26.28

Ne Ne Ne.....

Říkam jen, že nevyužívám RF (konektory pro pozemní televizní signál) na satelitním přijímači. Čili nedělám tyto zemní smyčky.....

Ale vyměň LNB za pořádné a funkční...
uživatel
mirasat
10.04.2008, 20:37.27

mirasat

Jo jo asi budu muset, ale štve mě že jsem je kupoval celkem nedávno.
uživatel
333