| 26.04.2008, 00:00.32 | |
Karta TechniSat-SmartCartNevíte prosím proč karta TechniSat-radio,která je a chci ji i na to použít pro příjem MTV unlimited,proč má ve svém čísle před poslední číslicí pomlčku?Nevím,jak toto číslo napsat na německý web pro aktivaci.Zda to opsat i s tou pomlčkou a nebo číslo dohromady.Bojím se totiž udělat chybu,aby se mi nějak nezrušilo dobíjení a nemusel kupovat jiný dobíjecí kupón.Myslím to číslo nad čárovým kódem.Karta má ale ještě jedno číslo s onačením Articie-No a tam je zase lomítko v polovině číslic.Každé z čísel je jiné.Prosím,které je to správné pro použití a jak ho zapsat?Dále pak nevím,zda při odeslání údajů internetem musím mít kartu v sat.přijímači a nebo mohu ji tam vložit libovolný den po registraci.Děkuji. |
![]() tomzon |
| 26.04.2008, 00:25.45 | |
tomzon-oprava chybOmlouvám se,není to slovo Articie,ale Article.Dále pak to není onačení,ale označení.Už napolo spím. |
![]() tomzon |
| 26.04.2008, 08:55.02 | |
Technisat kartaTú pomlčku si nevšímaj, ako keby tam nebola.Ja mám tiež takúto kartu.Zadáva sa to tam bez pomlčky.Tú kartu tam môžeš strčiť hocikedy. |
![]() romannitra |
| 26.04.2008, 09:36.03 | |
Karta Technisat.Děkuji za pomoc,hned to jdu zkusit.Kartu jsem sehnal v Brně v obchodě za 340korun,ale neměli malé předplatné.Dobíjecí kód mi poslal až kamarád,který dělá v Německu přes SMS a já měl veliký strach,že to nějak pokazím.I tam byl problém sehnat předplatné na 1měsíc.U nás obchodníci vůbec nedodávají 1měsíční předplatné.Ještě jednou moc děkuji. |
![]() tomzon |
| 26.04.2008, 10:31.28 | |
RE: Karta TechniSat-SmartCartproč by to také měli prodávat?Jedině snad na vyzkoušení si nabídky programů....... |
![]() Saxon |
| 26.04.2008, 12:44.17 | |
TechniSatMěli by to prodávat i na ten jeden měsíc.Spousta lidí nemá peníze si to koupit naráz na celý rok a navíc když neví do čeho jde a nevědomostí může dobíjecí kupón nějak zrušit při špatném dobíjení.To byl i můj případ,žé jsem se bál. |
![]() tomzon |