| 27.04.2008, 10:14.22 | |
V.I.P. hackPre tých ,ktorí majú problém s polštinou,krátky výcuc z lakiho- NDS ,dcéra Ruperta Murdocha je obvinňovaná z prelomenia systémov Echo Star/Nagra Star Chrisoperom Tarnovským,človekom ktorý rozhodol o tom,že nagra dosiahne to,čo dosiahla.Vyhľadal starých hackerov z Nemecka a Bulharska za účelom zničenia konkurencie pod heslom-zlomil som nagravision,ponúkam NDS.Berlínsky hacker,ktorí tesne pred podpísaním zmluvy s Nagravision spáchal zasamovraždenie evidentne podcenil záujmy mocných. |
![]() Nalimm |
| 27.04.2008, 10:26.19 | |
RE: V.I.P. hackJá jsem viděl včera v noci UFO, po nějaké době se oknem dovnitř pokoje postupně rozlilo modrý světlo. Nebylo to obyčejný světlo, nedokážu to přesně popsat, bylo to jako světlo bez zdroje, spíš se to podobalo mlze. Pak jsem v hrůze zjistil, že se nemůžu nijak pohnout, prostě jsem ztratil veškerou kontrolu nad svým tělem. Pohnout rukou třeba jenom o centimetr vyžadovalo nepředstavitelnou námahu a soustředění. Pak jsem najednou uviděl za oknem zvláštní tvář, jak upřeně a bez známky emocí zírá dovnitř, bylo to něco tak hnusnýho, že na to do smrti nezapomenu. |
![]() vortimond |
| 27.04.2008, 10:31.45 | |
@Nalimmv podstate maju pravdu a za udalost so sebevrazdou sa skutocne stala par rokov dozadu@vortimond ja som ti to hovoril ze ta maryška neposobi na teba dobre .. mrazis konvertory, ba dokonca nevies nasrobovat ani F-konektor na invacom ... :laughing: :laughing: :laughing: |
![]() Vlado Fogo |
| 27.04.2008, 10:35.39 | |
RE: V.I.P. hackale zase nečtu bulvární tisk :laughing: |
![]() vortimond |
| 27.04.2008, 10:42.38 | |
RE: V.I.P. hackno myslim ze laki.dvhk odkial tuto info cerpal nalim nie je bulvar, je to predovsetkym dobra satelitna stranka |
![]() Vlado Fogo |
| 27.04.2008, 10:50.04 | |
RE: V.I.P. hacktak je tam (sebe)vražda, je tam spiknutí, jsou tam zájmy mocných, posiluje to vědomí vlastní důležitosti, o jé, kvůli softu na mém openu se vraždí a pronásleduje, jsem součástí temné hry, jsem někdo |
![]() vortimond |
| 27.04.2008, 11:26.57 | |
Akta X ?Za vším stojí "kuřák" ze seriálu Akta xViděl jsem to ve čtvrtek (23:15) na Prima TV :))) |
![]() Topoblbek |
| 27.04.2008, 11:35.02 | |
RE: V.I.P. hackza všechno můžou šediváci, jsou to pěkný (nevhodné slovo), kdybych moh, tak ho nakopu do řiti. vraťte mi mojí unesenou sestru Kristýnku |
![]() vortimond |
| 27.04.2008, 11:39.13 | |
@vortimondMuselo to byť niečo strašné,ja by som zaliezol pod posteľ.Ale ku mne asi nikdy neprídu.Škoda. |
![]() Nalimm |
| 27.04.2008, 14:18.22 | |
vortimondto se ti fakt vortimonde stalo? jako važně? |
![]() zori |
| 27.04.2008, 15:54.41 | |
RE: V.I.P. hackNechci o tom už moc psát. Nebylo to asi tak úplně něco novýho (aspoň takovej zvláštní pocit jsem z toho měl) a snažím se s celou tou věcí postupem času prostě se na to snažím spíš zapomenout. |
![]() vortimond |
| 27.04.2008, 15:59.47 | |
@vortimondHalucináciaSubjektívna predstava (vnímanie) vznikajúca v dôsledku psychickej poruchy bez prítomnosti vonkajšieho podnetu. Ide zväčša o chorobný príznak pri psychických poruchách (napr. schizofrénia) alebo po poškodení mozgu, či požití drogy (pozri droga), keď jednotlivec je presvedčený o existencii podnetu. Halucinácie sa zvyčajne rozlišujú podľa príslušnej senzorickej modality (napr. zrakové, sluchové, čuchové, chuťové, hmatové a pod.). |
![]() Vlado Fogo |
| 27.04.2008, 16:08.10 | |
jak by napsaljeden nervní Slovák, táranie ;) Vlado, pěkně si opísalsvoji zprávu z léčebny, aspoň to vysvětluje tvoje nedávné teorie o spiknutí zde tebou uveřejněné. :laughing: |
![]() poky1 |
| 27.04.2008, 16:10.32 | |
@poky1hmm, neviemci vykladovy slovnik najdeny v googli je sprava "z léčebny " ale budiš nech maju deti radosť :laughing: :laughing: |
![]() Vlado Fogo |
| 27.04.2008, 16:13.50 | |
@vortimondNeholduješ tomu alkoholu hodně,nebo,že by Lysohlávky.Pokud by to bylo barevné,je to LSD. |
![]() zzaner |
| 27.04.2008, 16:17.19 | |
RE: V.I.P. hackústav pro choromyslné = léčebna, starče ;) Tvá slovní zásoba je kupodivu velice omezená, když jsem Ti napsal že to u tebe vypadá na schízu dle příznaků, tak jsem se nespletl. :8) |
![]() poky1 |
| 27.04.2008, 16:37.10 | |
RE: V.I.P. hackNo já jsem nedávno měl půjčenou jednu knížku (G.Hancock: Hledání nadpřirozena) je to docela dobrý, kdyžtak si to přečtěte a tam se vlastně jako nadhazuje, že opravdu mezi drogovýma halucinacema a tímhle je naprosto jasná souvislost (a kolikrát do nejmenších detailů), ale rozlišujou se tam halucinace patologický na jedný straně, který jsou odlišný (a na ně jsou pak navázaný další příznaky duševní choroby) a tzv. změněný stavy vědomí (věc známá u přírodních národů i v kombinaci s drogama i samostatně se vyskytující) který se objevujou pochopitelně pořád i přes ten vliv křesťanství a potom celou tu racionalizaci taky v západní kultuře a většina lidí někdy v životě něco takovýho prožila nebo prožije, někdo se do takovejch zvláštních stavů dostává docela přirozeně a je to od narození prostě součást jeho života, kolikrát si ani neuvědomuje, že by se mělo jednat o něco zvláštního a myslí si, že ostatní prožívají přesně to samý a nikdo v jeho okolí na něm nic zvláštního nepozoruje. Je to záhada. |
![]() vortimond |
| 27.04.2008, 17:02.10 | |
@vortimondJa Ti verím,ak sa Ti to naozaj stalo.Mne sa stalo niečo podobné už dvakrát.Ale nejdem to tu o tom písať lebo by mi ajtak neuveril nikto.Museli by to všetci zažiť až potom by tomu uverili. |
![]() Ufonec |
| 27.04.2008, 17:28.48 | |
RE: V.I.P. hackV Americe se tomu hodně věnoval psychiatr John Mack, hodně citovanej v různejch knížkách o UFO a mimozemšťanech, protože tvrdit, že příběhy "unesených" jsou "skutečné" zážitky a že naprostá většina z nich nevykazuje žádný příznaky nějaký choroby. Ale on taky tohle nikdy do souvislosti s nějakýma mimozemšťanama nedával a už vůbec netvrdil, že tyhle věci se fyzicky staly (že jsou to události oddělitelný od subjektu, co je prožívá) ale pokoušel se docela úspěšně třeba hledat různý souvislosti ve starověký mytologii, protože ty starší kultury byly v podstatě pořád šamanistický a postavený na těch nejstarších zkušenostech a inspiraci, která právě mohla pocházet z podobných stavů. |
![]() vortimond |
| 27.04.2008, 18:06.40 | |
RE: V.I.P. hackTých šamanov je aj na slovensku dosť. Ja som sa tiež v práci prešiel po inej hale a vymákol ma veliteľ útvaru. A hneď ako ma zbadal sa ma spýtal čo tam robím. Tak som mu povedal že hľadám kladivo s polovičným úderom. A on mi na to odpovedal že mám na to 20 minut a nech ma tam viac nevidí. Vysoká škola a zožral to. |
![]() oneeeee |
| 27.04.2008, 18:48.07 | |
RE: V.I.P. hackProtožes to přesvědčivě podal, tón hlasu, výraz tváře, to je prostě magie. Ani nad tím nepřemýšlel a sežral to. Dobrá reklama je zrovna tak magie. |
![]() vortimond |
| 27.04.2008, 19:25.42 | |
Vortimondi kdyby to byl jen přelud,ve vesmíru,že by byl jen jeden myslící tvor?Kolik je vesmírů,to jsou krásné otázky!!! |
![]() spyko |
| 27.04.2008, 20:29.44 | |
spykoSouhlas. A je to všechno ještě mnohem horší. Konkrétní svět proplul v pohodě oky sítě všech teorií. Kdo jsem já osobně? Nebo kdo se vlastně ptá? |
![]() vortimond |
| 27.04.2008, 23:12.37 | |
RE: V.I.P. hackProblém je zložitý,nevieš uveriť ako ja,takže sa budeš musieť narodiť ešte raz. |
![]() Nalimm |