Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
27.04.2008, 14:40.27

DiSEC a Motor

Ahojte.Poradite mi prosim či sa da na Openbox 820 CI naraz pripojit aj motor aj DiSEC ??? Mam DiSEC na 4 LNB ale jeden mi včera prestal fungovat /LNB O.K./netušim kde je chyba. Tak som rozmyšlal že by som dopkupil motor k tym 3 LNB. Len samotny motor nechcem mat pretože mam zoradene programi podla žanrov vo FAV. a nočne vrčanie v panelaku nie je bohviečo... Za rady dakujem...
uživatel
johndoug
27.04.2008, 16:03.05

RE:DISEQC a Motor

Openbox to určitě zvládne v menu máš vč.motoru,USALS.diseqnc přepneš co chceš preferovat.

Otázka se nazkýtá zda má tato řešení smysl.Hlučnost motoru je i v noci zanedbatelná.
uživatel
zizi
27.04.2008, 20:26.57

RE: DiSEC a Motor

Já bych na Tvém místě koupil nový LNB a vyměnil za vadný.Jestli nemáš zkušenosti s takovým seskupením o jakém uvažuješ,tak z toho budeš mít solidní guláš.
uživatel
hobza
27.04.2008, 21:54.44

DiSEC a Motor

Aj zizimu aj hobzovi dakujem za rady ale LNB mam v poriadku chyba je niekde v DiSECu pretoze mi funguju už len 3 vstupy pre parabulu./asi som sa zle vyjadril./Že je v menu prepinanie to viem ale potrebujem vediet či sa NARAZ nejako da nastavit aj DiSEC aj USALS......Tomu gulašu snad predidem ak by mi to niekto zrozumitelne vysvetlil..... Len dufam že MUDRCI sa zdržia komentarov....
uživatel
johndoug