| 23.05.2008, 09:16.21 | |
Digi Tv neplatí za práce !Vážení Dealeři Digi TV, jak se vám jeví momentální situace u Digi Tv, která má problémy z proplácením provizních faktur?U nás to je už měsíc po splatnosti. |
![]() JirkaP |
| 23.05.2008, 09:30.40 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !no já to pořád připomínám aby se tady přehnaně nepropagoval ten emu příjem. někdo to platit musí |
![]() moonword |
| 23.05.2008, 09:49.37 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !Podľa tohoto to vyzerá na skorý krach Digi TV :) |
![]() Blooddog |
| 23.05.2008, 09:52.38 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !No podezřelé je to, že jim vázne distribuce nových karet a že vůbec nemění kódy... |
![]() kacenkin |
| 23.05.2008, 09:56.01 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !je to tak. oni mají momentálně dost velký finanční problémy. mám to ze spolehlivýho zdroje (operátorka z call centra). proto není dostatek nagra 3 karet a proto ještě není plánovanej další transpondér. možná to nakonec přece jen odkoupí UPC. |
![]() moonword |
| 23.05.2008, 10:04.14 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !No já mám svědomí čisté, tzn. emuluju, ale také jednou platím.... |
![]() kacenkin |
| 23.05.2008, 10:06.38 | |
Já jsemtaky svatý. Jednu tyčinku jsem v obchodě ukrad a druhou zaplatil! R^ |
![]() Tomik535 |
| 23.05.2008, 10:11.35 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !No milý Tomíku, jsem přesvědčen, že kdyby všichni EMUlátoři také platili, bylo by Digi ekonomicky úplně někde jinde.... |
![]() kacenkin |
| 23.05.2008, 10:13.29 | |
Digi neplatiCo viem,Digi je na predaj...a je ovladana mfiou......... |
![]() lubo540 |
| 23.05.2008, 10:19.41 | |
to lubo540také spolehlivá informace od callgirls? |
![]() tnt |
| 23.05.2008, 10:20.38 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !To je jasny, ze Digi musi mit problemy. Kdyz si spoctete, ze komplet davaji prakticky zdarma (obstar. cena kolem 3000Kc) s rocnim zavazkem + poplatky za sireni signalu + poplatky televizim + administrativni naklady atd. tak za 260Kc mesicne se jim to vrati nejdriv tak za 3 roky. Pokud to nekdo (a je jich dost) po roce odhlasi tak je to slusna ztrata. :-/ |
![]() blik |
| 23.05.2008, 10:20.52 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !Ahoj chlapi,až to Digi skončí tak přejdu na Gitalku Čslink. Rozhodně si nepořídim Digi. Mám dva přijimače. Golden int ts870 xped aKaon ksc570cx. Myslím si,že to pro začátek Digitalizace stačí. :laughing: |
![]() koax |
| 23.05.2008, 10:25.11 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !4kacenkin ;) Nevěřím jen tomu "úplně"Jestli mají opravdu takové problémy, tak bych spíše tipoval špatnou finanční a produktovou politiku. Např. výběr výrobce přijímače(hlavně spolehlivost), párování karet(nutnost mít doma ten šmejd), výběr kód. systému, montážníků, kvalita programů, organizace firmy, koncová cena produktu... Nevím, píšu jen své domněnky |
![]() Tomik535 |
| 23.05.2008, 10:28.06 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !no až Digi skončí tak si rozhodně nepořídíš Digi. to je jasný. ale je to fakt že sou insolventní (info od callgirl jak už jsem psal). jedou údajně momentálně na udržovací režim a všechno vedlejší musí počkat. a taky : všimli ste si těch dotazů v poslední době "jak to správně zrušit" atd. tady ve fóru a na konkurenčním webu. jak se to množí. všichni chtějí emu a nikomu se za to nechce platit když soused neplatí. |
![]() moonword |
| 23.05.2008, 10:32.53 | |
moonwordTa první věta je R^ Ani bych se nedivil vypaseným majitelům hbóček, kdyby jich ždímali v arbitrážích u soudu, že jim kazí kšeft.. |
![]() Tomik535 |
| 23.05.2008, 10:34.53 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !nechci znevažovat tuto debatu ale větší blbost jsem nečetl už hodně dlouho :" dost velký finanční problémy. mám to ze spolehlivýho zdroje (operátorka z call centra)." tak to se snad poserru, operátorka !!!!!!!!!!!!! to víííí nechci urážet, ale tohle jsou debaty. Ano neplatí, protože potřebují nejdřív od lidí dostat peníze. Měsíční paušál. Si spočítej kolik jich od toho zákazníka, kterému jsi to montoval musej dostat aby Ti proplatili Tvoji " odměnu " Je to jako pyramidová hra, pokud se rozrústá tak je to v pořádku, ale jak začne stagnovat, tak se objeví problém. A je možné, že se jednoho dne zhroutí do sebe, ale to nepřináleží hodnotit a posuzovat nám a natoš slečnám callcentre. :))) |
![]() pepiino |
| 23.05.2008, 10:41.21 | |
vysvětleníta moje směšná věta byla reakce na koaxe kterej napsal: "až to Digi skončí tak přejdu na ... rozhodně si nepořídím Digi"a k tý operátorce. Dejf tady naposled uváděl info ze stejnýho zdroje o nagra3 kartách (já jsem byl jeden z mála lidí tady kdo tomu NEVĚŘIL) ale potvrdilo se to. nic se zatím neděje. |
![]() moonword |
| 23.05.2008, 10:41.40 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !Je to tak jak říká pepiino. Máte-li firmu a zavoláte odběrateli, že je měsíc po splatnosti, odpoví vám, že jsou tak dobří, že už i za další týden zaplatí. A buďte rádi, že si zase objednáme... Na pohledávky po lhůtě splatnosti se v Čechách poslední roky začíná reagovat opravdu až po šesti týdnech. ( a mám oblíbenou anglickou firmu, kde po roce :fuming: ). |
![]() Roy73 |
| 23.05.2008, 10:44.50 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !jestli toto ustojej,klobouk dolů.Ovšem aby se modlili,aby to nešlo pak emulativně v nagra3.....nevim nemám podklady,ale vidim to na krach... :(( |
![]() cb21 |
| 23.05.2008, 10:46.10 | |
Do detailůtomu nerozumím, ale opravdu je tak těžké, nebo drahé měnit kódy každou čtvrthodinu? Myslím, že většina lidí by se na to vykašlala už kdyby to bylo jednou denně. To oni určitě dobře vědí, takže to spíš "voní" tou chobotnicí.. :laughing:Když to začalo, nikdo raději ani nedutal, teď se nahlas zlobíme, jaktože to ještě jde.. ;P |
![]() Tomik535 |
| 23.05.2008, 10:46.21 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !Celý vlákno o finančních problémech Digi TV jsem zakládal tuším zde předevčírem, tak stačí trochu prolistovat zpátky. Je to tak, Digi TV dluží už celkem 400 dealerům v ČR. Osobně mi neproplatili faktruru ještě za únorové instalace až po dnešek, dle slov operátorky z call centra Digi jsou i prý dealeři, kteří nedostali zaplaceno ještě ani za loňský listopad a to už je hustý. Osobně nemám co montovat, asi Digi nemá ani na skladě zboží. Přesto to na ukončení jejich činnosti nevypadá. Dle slov osoby z jejich účetního střediska vše prý závisí na Bukurešti, oni přelejvají finance do jednotlivých států, ve kterých mají své zastoupení. Je tu nějaký dealer ze Slovenska? Jak to tam vypadá? Díky. :(( :(( :fuming: |
![]() Dejf |
| 23.05.2008, 10:49.31 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !Dejf:Na Slovensku je to podobne |
![]() Blooddog |
| 23.05.2008, 10:50.27 | |
@ moonwordach jo, nic se nepotvrdilo. Že se nic neděje neznamená, že věděla. Dám ruku do ohně, že ta slečna neví co to je N3. A na otázku zda se chystá invaze zelených mužíkú na předplatitele DigiTv by odpověděla stejně. " Nic se nechystá " To ji samozřejmě nechci urážet, ale jsou učeny na otázky odpovědět určitým stylem a na to dohlíží šefová, možná, by stačilo vědět, že se všechny rozhovory nahrávají a ony by maly zle kdyby si někdo stěžoval a podobně. No a ten kontakt možná už v callcentre nepracuje, pokud takto svého chlebodárce potopila. |
![]() pepiino |
| 23.05.2008, 10:50.46 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !je docela možný že už dávno pracujete zadarmo a ani o tom nevíte (!) |
![]() moonword |
| 23.05.2008, 10:51.19 | |
kacenkinTa tvá věta byla vůbec nebyla směšná ale vtipná, to jsi asi nepochopil..přece jen musíš před tím psaním přemýšlet ještě víc.. ;) (jak jsi tuším psal v jiném vlákně) :))) Hello |
![]() Tomik535 |
| 23.05.2008, 10:52.58 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !ve všech státech je to podobné, platí se po třech měsících nejdříve. |
![]() pepiino |
| 23.05.2008, 10:54.05 | |
kacenkinsorry, ten příspěvek byl pro moonworda;P |
![]() Tomik535 |
| 23.05.2008, 10:54.22 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !To není jen o okamžitém zisku, pokud by to nyní majitel chtěl prodat, tak za tak velkou klientelu to bude jedna z největších přelivů peněz za posledné roky. Digi působí na mnoha regionech, kam by to pro velké společnosti bylo určitě velmi zajímavé, než všude začínat jako nováček i když z vehlasním jménem. Je to mnohem jednoduší jak legistativně tak administrativně. Ušetření čas by se nepočítal v týdnech, ale nespíše by na to nestačil ani rok. A jistá klientela do začátku by zde hrála také nemalou roly. Pro nás by se asi tak moc neměnilo, nyní už tu bude vždy větší konkurence, než když Digi začínala. Já osobně ji přeji jen mnoho úspěchů a pokud chci větší kvalitu, tak se vždy mohu poohlédnou jinde. |
![]() reck |
| 23.05.2008, 10:54.29 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !Pánové,na rozjetí takového sousta,jsou potřeba miliardy.Návratnost-nékolik let.Když to potřebovali rozběhnout,asi na to museli mít kalkul.Podle mne si nasrali do bot s duálboxy.Je jasné že každý chce za málo peněz hodně muziky a ty jednoduché už nikdo nechce a jím je vrací.To byla jejich velká chyba! |
![]() zzaner |
| 23.05.2008, 10:57.04 | |
@Tomik535jo ten příspěvek byl pro mě že jo. přemýšlet musíš asi přece jenom ty. než něco napíšeš. :))) |
![]() moonword |
| 23.05.2008, 10:57.27 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !Celkem je prý v ČR něco okolo jednoho tisíce autorizovaných dealerů Digi TV. Jestli-že jich 400 z nich dočasně pozastavilo montáže (z důvodu čekání na proplacení svých faktrůr a z důvodu absence zboží ve skladech), sá se konstatovat, že má Digi TV a jejich potencionální zákazníci krizovku. Právě jsem hovořil s vedoucím skladu v Praze, zboží by snad mělo dorazit koncem příštího týdne. Nemyslím si však, že Digi u nás končí nebo že je někdo koupí (s dluhem asi těžko) |
![]() Dejf |
| 23.05.2008, 11:03.16 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !Dejf...vše tomu ale naznačuje...že nastane krach....nepřeju jim to to jako né,ale je toho hodně a zatím mohou hrát na to,že vysílaj pro více zemí...narozdíl od jiných providerů.....ale jak se toto dá dlouho udržet?...ps: kody zajisté nemění ,protože si kuli těm "šrotum"určtě stěžovalo hodně lidí,že po změně nastal u někoho výpadek....něměl by ale stává se |
![]() cb21 |
| 23.05.2008, 11:03.58 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !Digi TV podľa dobre informovaných zdrojov, začne vo februári 2008 celoplošnú výmenu kariet v šiestich krajinách svojho pôsobenia. Ukončenie akcie je plánované na máj 2008.// tak toto im vychadza podla planov :D |
![]() Blooddog |
| 23.05.2008, 11:08.27 | |
moonwordvěřím, že v tom byla ironie..jinak symbol R^ bych si spíše vyložil jako skvělý, vtipný a ne jako směšný..Jak malé děti. Hovgh |
![]() Tomik535 |
| 23.05.2008, 11:10.39 | |
@cb21jj, to sem tam zapomněl dopsat, že by to ty šroty asi dlouho nevydržely..hello |
![]() Tomik535 |
| 23.05.2008, 11:15.56 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !Je to celkem jasné, přišli na trh s představou nabídky levnější služby než konkurenční UPC Direct. Pokud si přečtete jejich ceník, píší tam o ceně dual boxu 3000 Kč. Za předpokladu, že by v ceně 260 Kč/měs měli zakalkulován 20% zisk, zaplatí se jim přístroj za 5 let. Tak dlouho tady zatím nejsou, čili musí být ve ztrátě a musí být někým dotováni. Pokud si někdo myslí, že jejich špatnou ekonomiku ovlivňuje emulace, myslím si že je to maximálně 1% z celkového počtu uživatelů. Ve vlaku a v MHD také jezdí černí pasažéři, v obchodech se krade, jinde zase firmu okrádají zaměstnanci - prostě provozní ztráty jsou všude, ale také pro ně nikdo nekrachuje. Další chybou je, že nemají volně prodejnou kartu na dekódovaní v ostatních přístrojích. Pokud má někdo satelit s motorem mohl by takto legálně přijímat a nemusel by na chalupu věšet další parabolu. Hned by měli více zákazníků. |
![]() grupen |
| 23.05.2008, 11:18.42 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !grupen:...souhlas s Tebou... |
![]() cb21 |
| 23.05.2008, 11:27.07 | |
grupensice by vznukla další nepodstatná provozní ztráta, ale jinak plný souhlas. Tak zlé to s nima ale asi nebude, myslím, že nedostatek zákázníků je zrovna trápí ze všeho nejmíň..ahoj |
![]() Tomik535 |
| 23.05.2008, 12:03.21 | |
to: grupenTa částka za příjmač je pouze maloobchodní a to znamená,že návratnot může být i po roce. |
![]() martin5 |
| 23.05.2008, 12:13.40 | |
Re:martin5To by podle Tebe museli ten přístroj kupovat maximálně za 600 Kč. |
![]() grupen |
| 23.05.2008, 12:17.00 | |
grupenOpravdu bych se tomu při tomto množství(o kvalitě nemluvě)vůbec nedivil. Ještě když to přepočteš na ty jejich grejcary.. |
![]() Tomik535 |
| 23.05.2008, 12:25.41 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !Pokud ten receiver vezmeš na kontejnery, udělají ti ho asiaté i pod 50$.... :zombie: |
![]() kacenkin |
| 23.05.2008, 12:36.31 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !Digi zase TOP a pak by měli krachovat! Blbost. :) |
![]() Tomik535 |
| 23.05.2008, 12:43.46 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !ceny přijímačú při velkých odběrech jsou opravdu nízké. Nepřekvapila by mě cena 600 Kč. |
![]() pepiino |
| 23.05.2008, 12:45.58 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !Jen že, ve smlouvě je bod kde se zavazuje uhradit fakturu do 30ti dnů. Lépe řečeno vyhrazuje si právo na 30ti denní splatnost. U nás na firmě mají už penále v řádově několik tisíc korun a budeme to také vymáhat. Je jasné jak tady někdo psal, že mají finanční problémy momentálně to řeší velká hlava Digi TV p. Flídr. Kdybych byl na jeho místě okamžitě bych odstoupil z této firmy. Pokud jsme obchodníci a vedeme firmu tak je jasné, že Digi má problémy a je to vidět. |
![]() JirkaP |
| 23.05.2008, 12:49.39 | |
@kacenkinKdyz ty dualboxy berou po kontejnerech jak to ze se na ne porad musi cekat? Chybi penize + spatna organizace a komunikace. |
![]() blik |
| 23.05.2008, 12:52.21 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !Ano, organizační schopnost těchto lidí na Digi TV viz. Kloubová a představitel L. Flídr je katastrofální. Výpadky ve zboží, špatné zboží, velké reklamace atd... 800ks přijímačů na ČR je směšné a je vidět, že mají co dělat aby zaplatili výrobců. Něco se děje a to poznáme ... |
![]() JirkaP |
| 23.05.2008, 12:54.24 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !Operátorky vědí velký kulový. Už loni s jistotou kvákaly,že slovenské programy půjdou do nabídky pro čechy a do dnešního dne ani ťuk. Rv :laughing: :bigeyes: |
![]() digifajn |
| 23.05.2008, 13:08.17 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !Obchodní ředitel Digi TV má prý od 26.května dovolenou a nemáme mu volat. Myslíte, že se vrátí? |
![]() Dejf |
| 23.05.2008, 13:10.56 | |
@JirkaPněco se určitě děje. ale nechápu proč děláš vlastně ty montáže, jirko. na tvym místě bych se na to ani ne... ty tady tuhle firmu pravidelně kritizuješ od samýho začátku, ale furt pro ně děláš??? nechápu. |
![]() moonword |
| 23.05.2008, 13:11.14 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !Ještě se vrátím ke starému vláknu.Singl montáž je za 840 Kč bez DPH19% pro firmu. Za toto nepošlu ani auto na instalaci. Dual je za 1050 Kč bez DPH19% trojnásobná práce,lezení po půdách,sklepech atd. Pokud odvádíš daně,socku,zdrávku a odečteš náklady na auto tak zjistíš, že každá montáž je prodělečná. To, že nějaký šmudla dělá montáže po své 8hod. práci ani neví co jsou náklady. Firma musí vydělávat, odvádět daně, zaplatit lidi, udržovat auta atd. Tak pokus si někdo myslí, že když udělá 40.000 Kč za měsíc tak ať si někdo také spočítá náklady a pak zjistí kolik je čistého zisku. |
![]() JirkaP |
| 23.05.2008, 13:13.53 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !moonworde. mám lidi, kteří mají práci a montují pro ně. Už dva měsíce nemají výplatu co ta no řekneš? |
![]() JirkaP |
| 23.05.2008, 13:17.01 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !Já tady nebrečím, ale budu je kritizovat vždycky a ve všem. Máme jiné montáže Gital atd...Když nezaplatíš Ty tak tě budou upomínat a za pár týdnu skončíš u soudu a exekuce. Oni si myslí, že všichni budou mlčet, ale to už končí. |
![]() JirkaP |
| 23.05.2008, 13:17.20 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !@JirkaP: to samý co už jsem napsal. prostě to nedělej. když se mi něco nelíbí nedělám to. věnuju se něčemu jinýmu. jasně že to nejde změnit ze dne na den ale začal už bych to nějak řešit. |
![]() moonword |
| 23.05.2008, 13:21.41 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !ty to furt nechápeš co ? Když mám lidi, které jsem naverboval do montáží Digi TV tak je nemohu přeci vyhodit mají rodiny a své starosti. Máme poslední 3 přijímače a potom udělám STOP montážím pro Digi dokud nezaplatí dlužné faktury. Jen tak mimochodem s penálem jim to dělá již 479.000 Kč. |
![]() JirkaP |
| 23.05.2008, 13:30.30 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !moonword: řešíme to s právníkem s návrhem na soudní rozkaz a když nezaplatí tak do dáme k exekuci. Dneska to je zařízené cca. do 3 týdnů uvidíme. |
![]() JirkaP |
| 23.05.2008, 13:31.12 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !Tak to je husté JirkoP... chápu tě a vím o čem mluvíš... dělám v jiné branži a mám nedobytných cca 800 000 CZK.... |
![]() kacenkin |
| 23.05.2008, 13:33.07 | |
JirkaPno milý Jirko. No nebude se Ti líbit co Ti napíšu. Takže si naverboval lidi ? Ty ? si naverboval ? tak Ty jim zaplať !!!protože Ty to neděláš zadarmo. I když napíšeš, že z toho nic nemáš tak to není pravda, jinak by si to nedělal. I když jenom proto, aby si měl v nabidce DigiTv - už to je pro firmu výhoda |
![]() pepiino |
| 23.05.2008, 13:33.55 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !u nás ve městě žádná z těch větších SAT firem pro Digi TV nedělá. montují jenom UPC a CS LINK a jsou spokojený. |
![]() moonword |
| 23.05.2008, 13:37.09 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !měsíčníku máš pravdu ... u nás je to podobné.... Digi dělá pár lidí.... |
![]() kacenkin |
| 23.05.2008, 13:38.23 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !co si budeme povídat, jirko. lidi koupěj to co jim vychválíš nebo ne. aspoň většina. takže žádný Digi a s těma nadbytečnýma zaměstnancema se budeš muset prostě rozloučit. to se nedá nic dělat. |
![]() moonword |
| 23.05.2008, 13:39.03 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !To pepiino, ale já je platím to čumíš co ?! A to ze své kapsy a to ke všemu z jiných vydělaných instalací jako GITAL atd..Tak, že já dělám zadarmo a již druhý měsíc to dotuji. Nejsem hajzl abych chlapům nedal peníze za práci. |
![]() JirkaP |
| 23.05.2008, 13:40.27 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !No pokud da cca. 5 montazniku Digi k soudu za neuhrazene faktury tak tady Digi konci. Skoda pro desetitisice spokojenych zakazniku. To jim snad neudelate! |
![]() blik |
| 23.05.2008, 13:45.00 | |
@blikMyslím, že kdyby se to stalo, bylo by to vyřešené mimosoudní dohodou do tří dnů. Buď si ty počáteční náklady špatně propočítali(velký zájem), nebo jen zkouší, co vydržíte. Vědí, že vám dávaj práci. Hello |
![]() Tomik535 |
| 23.05.2008, 13:45.11 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !a myslíš, že jich bude jenom 5 montážních firem ? |
![]() JirkaP |
| 23.05.2008, 14:35.17 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !Když vezmu zdejší okolí a přístup dealerů, tak mohu konstatovat, že nemůžou brečet. Všichni to montují způsobem "nemám čas, bude to dlouho trvat, když si to namontuješ sám - bude to hned". Pak lidi přijdou, abych je zachránil. Ze začátku jsem pomáhal, dnes je rovnou kopnu do zadku, jak řeknou Digi. Doporuručuji společnosti Digi, aby kontaktovala klienty s otázkou: "prováděl vám montáž autorizovaný technik"? Rázem zjistí, že plno peněz vyplatili za nic! |
![]() Mrzout |
| 23.05.2008, 14:39.46 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !Taky to tak u nás funguje. A pak se jim to ke smůle Digi pokakalo, protože neuměl ani natočit F-ko. |
![]() Tomik535 |
| 23.05.2008, 16:02.08 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !Jinak jsou i fóra specializovaná na Digi, tam je přímo i sekce pro dealery, sejde se vás tam více. Normální jev v kapitalismu po vzoru východních zemí, neplatit, to bohužel platí ve všech odvětvích. Termínovaný vklad v bance mi vydělá více, ty dostaneš zaplaceno za 1/2roku a budeš rád, tak se s tím sakra smiřte! Kecy o krachu, jak je to dlouho co údajně krachovalo UPC? Teďka je mají kupovat??? proboha Rv |
![]() poky1 |
| 23.05.2008, 16:09.22 | |
poky1Kecy o krachu Digi tady probíhají od jejich vstupu na český trh. Je to tady samý odborník se zaručenou zprávou - alias Kelišová :laughing: :laughing: ;) |
![]() digifajn |
| 23.05.2008, 16:16.13 | |
re:DigifajnKelišová byla velmi zdatná informátorka. :laughing: R^ |
![]() poky1 |
| 23.05.2008, 20:20.52 | |
RE: Digi Tv neplatí za práce !njn jen problem toto Digi resi kazdy den. Strasny bordel, prachy nejsou, hromada ligi to ma nelegalne, Digi nema prachy na n3 karty tak co bude dal ? uz jen brzky krach DigiTV |
![]() Joska2705 |
| 28.05.2008, 10:29.09 | |
U nás H.K. okrese platíCo jsem mluvil s dvěma montérama tak vše OK.problém je jedinej.. poptávka VELMI VELMI !!!!! převyšuje nabídku ,takže na 1 přijímač jednotunerovej je asi 5 lidí a na dvoutunerovej :-/ odhadem 10.Buď si tu stěžujou někteří neschopný montéři ,nebo najatí od konkurence /czech+UPC/ *pozn u nás v okolí asi 15 kilometrů není jedinej jejich abonent ;) ,nebo v některých okresech opravdu neplatí což je zarážející.Můj názor je píšou to sem z UPC call centra ,protože se nudí a nemají práci :)) :))) :) ;) Jo a dodatek nekrachujou a pokud bude převyšovat poptávka nabídku tak je ani netrápí EMU |
![]() Eron |
| 28.05.2008, 11:20.59 | |
Digi platí ???????????????4 Eron: Ty pitomče (nevhodné slovo)ní, trotle , hovado demgogický, zastav se a já ti ukážu neproplacené faktury za x.xxx.xxx Kč. Propaganda že je vše v pořádku, je směšná. Zdarvím do Brna na Holandskou 1L :fuming: |
![]() fof |
| 29.05.2008, 06:27.01 | |
Jediné řešení !!!!!Arbitrážní soud a potom EXEKUCE!!!!! :fuming: |
![]() fof |