| 02.09.2008, 23:18.56 | |
globozdravim vas,mam otazecku,,,sestra ma globo opticum7100cx ,,ma tam soft 2.4.41 a dnes pri zadani klicu,tedy spise pri pokusu od zadani se ji klice nacetli sami aniz by dokoncila kompletni zadani klice,,jak tento soft funguje???? a na druhem prijmaci (stejnem prijmaci i softwaru) ji zase skoro hned po najeti do menu emulace pristroj zamrzne a nejde snim pohnout,,,muze se soft spatne nahrat , i kdyz prijmac funguje???pouze zamrza u nekterych funkcich?ma nekdo podobnou zkusenost?dekuji za radu |
![]() john1 |
| 03.09.2008, 07:13.35 | |
RE: globo1. Zkus nahrat sw 2.4.46 bacha je to loader 1.8. Klice muzes v pohode sosnout ve formatu souboru dld rovnou na lejt do primace. Pokud se ti seka pri emu zkusit jen novy sw, Pokud se ti bude sekat vesele dal, tak je dost velka pravdepodobnost ze ti brzo odejde do vecnych lovist. |
![]() linuxik |
| 03.09.2008, 09:06.56 | |
RE: globoCez DO vkladaj kľúče pri odpojenom koax. alebo natoč na inú družicu.Máš tam AU snaží sa sám načítať nové kľúče. |
![]() TOMAšKO |
| 03.09.2008, 09:10.56 | |
RE: globovymazej klic NEMM 00 a mas po starostech :))) |
![]() Xon |
| 03.09.2008, 18:17.17 | |
RE: globoSW 2.4.46 je i loader 1.6.Koukni na AB Forum . |
![]() CHECHOS |
| 03.09.2008, 19:53.56 | |
re;CHECHOSjasny kouknu se,ted jsem napsal segre at zkusi odpojit koax,tak uvidime co napise,,jen mi trosku vrta hlavou ze stejne tri prijmace a stejny soft a jeden blne,proto jsem se ptal jestli muze byt soft spatne nahran,ale hraje a reaguje vse jak ma,,,,jen ted pri pokusu o vstup do emuulacniho menu se dnes asi po 15 kroku kousne,nechapu proc.dokonce to je zapojene i ve stejne zasuvce jako ten predchozi prijmac ktery se nacetl sam,jakmile se dostala na prepisovani klice.kazdopadne kdyz to nepujde necham ji tam nahrat jiny soft,jen otazecka probiha nahrani softu do optica stejne jako do ferdy 6600??je to stejny postup,zhruba?dekuji za info |
![]() john1 |