| 23.10.2008, 21:34.08 | |
@ antonínReagoval si dnes na můj dotaz ohledně DVB-T tuneru s DVD přehrávačem. Protože s názorem, kupovat levné věci, jen proto, že jsou levné. Můžeš mi tedy poradit, protože v googlu jsem se snažil snad 1/2 hodiny a nic lepšího než ten SENCOR jsem nenašel, jaký stroj, který by měl jak DVB-T tuner, tak byl schopen přehrát DVD, poradil? Díky předem |
![]() hadrak |
| 23.10.2008, 21:46.04 | |
RE: @ antonínSe ti fakt divím, to ti nestačí jedno vlákno. Dostal jsi snad odpověď. Ti můžu říct, že jsem toho Sencoráka viděl na vlastní bulvy a naprosto bezproblémů :8) |
![]() Casio |
| 23.10.2008, 21:51.01 | |
@ CasioDíky za názor. Antonín mi jenom vičinil, co si to chci vybrtat, ale nic nedoporučil, tak bych rád znal "něco" s čím to co jsem našel já, můžu porovnat... Mám rád při rozhodování hodně informací. |
![]() hadrak |
| 23.10.2008, 22:23.13 | |
RE: @ antonínsice nejsem Antonín, ale co tohle???http:// www.digi zone. cz/disku se/503/ dej si link dohromady, hlásí to nepovolený odkaz |
![]() poky1 |
| 23.10.2008, 22:37.33 | |
díky pokytohle mi opravdu pomohlo |
![]() hadrak |
| 23.10.2008, 22:42.17 | |
RE: @ antonínza málo |
![]() poky1 |
| 24.10.2008, 10:51.36 | |
RE: @ antonín1. Já jsem ti nevYčinil. Kupuj si úplně, co chceš. Pokud jsi ani to nepochopil, tak už nevím.2. SENCOR je šmejd. Tím, že si to koupíš, se na tom nezmění nic. 3. Kombo přístroje zn. všechno dohromady jsou povětšinou nekvalitní šunty. Možná jsou nějaké čestné výjimky. 4. Život s pořádnými výrobky je možný a je lepší. Nikoho ovšem nenutím to dělat ausgerechnet tak. Opakuji: Než jíst psí konzervy, budu radši jíst pořádný holý čerstvý chleba s cibulí. Ale kdo má chuť na maso za každou cenu, klidně může dělat, co uzná za vhodné. 5. Už vůbec nejsem poradna nebo obchod, abych někomu něco vybíral a nutil. Kromě toho vůbec nevím nic o tom, co chceš vlastně vyřešit, jaké jsou možnosti okolo, co je a co není...btw kupovat v roce 2008 DVD player je sama o sobě otázka, ale třeba máš dva tisíce DVD v archivu a pak je to jiná, to všechno já nevím. Na to ale jsou normálně obchody, bohužel uznávám, že prodavači jsou povětšinou velmi nekvalifikovaní, případně ti znalejší bývají místy dost zaťatí do svých metod. |
![]() Antonín |
| 24.10.2008, 11:07.13 | |
RE: @ antonínTak je to ale i ve všech oborech,podívej se na "Křidélko,nebo stehýnko"Myslíš že rozeznáš přírodní chemii,od průmyslové,to jsi teda machr na entou.Dnes koupíš šunty i za velké peníze,záleží na obalu a umění prodat.Neříkej mě že jíš chleba s cibulí,i když o ni bych pochyboval. :) :) Rv |
![]() zzaner |
| 24.10.2008, 18:46.53 | |
RE: @ antonínDocela rád.A rozeznat věci taky docela jde. Neboť babička říkávala, když se chce, všechno jde, když se nechce, hledají se důvody... |
![]() Antonín |