Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
23.10.2008, 21:45.25

Homecast em200CR - pokracovanie vcerajsej diskusie

Zdravim,
zaujala ma vcerajsia diskusia ohladne em200CR.
U mna je to tak, ze mam 3 karty - Skylink, T&T (stara)
a Gital. Tu poslednu som si len doplnkovo kupil nedavno.
Ide o to, ze pokial su tie prve dve karty v moduloch
prijimaca, je to ok. Citacku bezne nevyuzivam prave kvoli tym hlaskam. Avsak akonahle sa da 3. karta do citacky, vznika tento problem. Aj som ich rozne menil, ale je to jedno. Stale tam boli tie hlasky o opravneniach. Zo vcerajsej diskusie som mal taky pocit, ako by stacilo vec riesit modulom Mascom a v nom vypnutim messages. Mne ale medzi sebou moduly hlasky neposielaju na obraz - teraz. Mam Alphacrypt 3.15 a Alphacrypt 3.15 TC a potom aj Cryptoworks (ale klasicky modry eurocam 4.00 - SCM). Tu gital kartu chcem pouzivat na doobjednanie si 1-2 kanalov do buducna (zatial mi ide akcia po zaregistrovani, teda balik Gecko). Skoda, ze ten pristroj nema 3x CI. ;-) Je pre mna velmi neprakticke tie karty stale vymienat - idealne by bolo mat ich vsetky 3 a aby sa navzajom neovplyvnovali. Je to nejako mozne, nema niekto taku skusenost? Vdaka za vsetky rady. Mimochodom, kde je mozne kupit taky MASCOM Cryptoworks modul?
uživatel
kolle
23.10.2008, 22:00.33

RE: Homecast em200CR - pokracovanie vcerajsej...

3x CI vyriešiš použitím Alfacryptu a dokúpením easy.TWIN modulom. Je na dve karty a upgraduje sa tiež na ORF./hlášky sa vypnúť dajú/
uživatel
dempsey