| 24.10.2008, 13:09.24 | |
Přijímače MascomNedávno jsem hledal rozdíly mezi přijimači Mascom 1100cr,1100cr MkII a 1101cr.Kromě ceny je tam tento rozdíl:MC1100CR se jiz nevyrabi byl nahrazen modelem MC1100CRMkII, modernizace spocivala v :- novy rychlejsi procesor - nove zavedena funkce Timer (casovac pro nastaveni zapnuti prijimace v dobe nepritomnosti) - moznost zalohovani pripadne editace nastaveni prijimace na PC Dalsim novym modelem jsou prijimace MC1101CR (S = stribrny / B = cerny), tyto prijimace jsou technicky zcela shodne s MC1100CRMkII lisi se pouze v designu karoserie a v tom. ze jsou jiz z vyroby predlaldeny na ceske programy. Tato informace pochází přímo od Mascom cz a možná pomůže těm z Vás,kteří si jej chtějí koupit. |
![]() Jarous |
| 24.10.2008, 15:57.22 | |
RE: Přijímače MascomNo já měl v ruce dost těch starších MC1100CR a pár i těch novějších MC1100CRMkII a u těch starších nebyl problém - nikdy se nekously ani sami nezrestartovaly (jako spousta novějších přijímačů různých značek), ale u toho novýho se občas stane, že trochu zpomalí a zatuhne a teprve až po chvilce se zase rozeběhne. Sice se naštěstí nezrestartuje - alespoň mě se to ještě nestalo, ale rozhodně ten novej "rychlejší" procesor je min. z tohoto pohledu horší nežli ten starej... |
![]() gespa |
| 23.02.2009, 22:34.06 | |
RE: Přijímače MascomTo gespa: U modelu MC1100CRMkII jsem viděl při rychlých scénách krátký výpadek zvuku spolu s obrazem. Původní model MC1100CR nic takového nedělal.Jak přesně se projevuje to zatuhávání? |
![]() king1982 |