| 18.11.2008, 21:51.44 | |
Pro uživatele Ferguson 8900Zdravím všechny uživatele tohoto přístroje,před pár dny nám EON dělal divy se síťí a při pár vypadcích se stalo mému přístroji to,že přišel o všechna poziční data k motoru a družicím,dokonce se u nich změnila i frekvence LNB.Nikdy před tím jsem takový problém neměl.Totéž jsem řešil i u jednoho svého zákazníka,kde mu po této EON akci vypadly Disecq nastavení.Podotýkám,že já mám EMU soft 11.04.5f,zákazník má neupravovaný soft od výrobce.Už se vám to někomu stalo?Odstraní toto nějaká jiná,již existující verze? |
![]() lubbik |
| 18.11.2008, 23:23.23 | |
RE: Pro uživatele Ferguson 8900Myslím že to odstráni niektorý z modelov APC Back-UPS ES alebo podobný... |
![]() Ferrari |
| 19.11.2008, 07:34.07 | |
RE: Pro uživatele Ferguson 8900Už jsem se s těmito problémy setkal, kdy přijde zaměstnanec EON do domu, bez jakéhokoli upozornění vypne el. proud chráničem.Už jsem také několik zaměstnanců této firmy školil slušnému chování. To znamená: Přijde do domu, pozdraví, představí se, legitimuje, oznámí důvod své návštěvy a upozorní uživatele, aby si vypnuli PC satelity a jinou elektroniku v bytech. Moc na to slyšet nechtějí. Asi jim jsou tyto samozřejmosti stále cizí. |
![]() grupen |