Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.11.2008, 00:42.51

Vantage 8000 setting

Zdravím všechny, Snažil jsem se najít settingy na netu, našel jsem hlavně zahraniční ne zrovna moc podařené. Chtěl bych požádat někoho, kdo má vytvořen setting - motor pro CZ,SK,DIGI TV Emu, apod. Pžedem děkuji za zaslání: lam@lamtrading.cz
uživatel
Honza36
19.11.2008, 08:35.06

RE: Vantage 8000 setting

Proč si ty settingy, chlapi zatracení, neuděláte sami? Zabere to sice nějaký čas, ale není to složité a máte to přesně podle svých představ. Když uvážím, kolik času stojí hledání, nebo čekání na žádanou reakci někoho kdo se ustrne, pak se vám vážně divím...
uživatel
Louskacek
19.11.2008, 09:05.30

Vantage 8000 setting

Louskáček má pravdu :8) :8) :8) ,stojí to sice trochu času,ale máš to tak ,jak to chceš Ty,jinak jsem Ti tam ráno v 6.00 hod. něco poslal tak to vyzkoušej.
uživatel
hery
19.11.2008, 14:58.51

Přesně tak

pánové. Přijímač si naladím a setting zmenežuji v editoru tak, jak se to líbi mi, ne nějakému Němci nebo komukoliv jinému. Oblíbené přejmenuji podle členů rodiny atd atd. Nepochopím, nač je někomu cizí setting. UPC Direkt na dotovaných přijímačích setting vnucuje a mnoho zákazníků nadává. Podle čeho si ladíte rádio. Existuje setting FM stanic např. pro Prahu nebo Brno?.
Ještě pochopím settingy z historických dob, kdy změny na sat.nebi nebyly časté - a staré Humíky ladily několik hodin.
Ale Vantage (samozřejmě nejen ten) ladí bleskově a práce s editorem je přehledná.
Užitečný je tzv.setting pro montážníky, kteří prodávají přijímače předladěné. Tento by měl obahovat nejspíše české pakety + FTA. Ale settingy se čtyřmi a více tisíci programy (typu likra), ze kterých 95% nehraje, nebo jsou arabské atd, jsou s prominutím k h*vnu, mnohdy způsobují různé zámrzy přijímačů a uživatel má v tom hokej. Ruku na srdce - kolik programů ze satu sledujete? Já, když to přeženu, tak třicet...
uživatel
Zorbas