Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.11.2008, 19:29.36

Kto mi pomôže nahráť Finwfare do Showboxu??

Zdravím kto bude ochotny ted mi poradit cez Skype ,icq ako nahram soft nový skušal som podla openboxforum a nejde mi to kontakt johny06@zoznam.sk Dakujem
uživatel
julo55
19.11.2008, 19:42.25

RE: Kto mi pomôže nahráť Finwfare do Showboxu?...

koľko ?
uživatel
Vlado Fogo
19.11.2008, 19:46.02

julo co ti není na tom jasného je tam návod jako pro ....
uživatel
Karlos1
19.11.2008, 20:06.19

Kto mi pomôže nahráť Finwfare do Showboxu?...

kED STIAHNEM S FORA OPENBOXU FINWARE TAK CEZ X DOWN A DOWLAND MI NENáJDE TENTO SUBOR NECHáPEM PREčO MáM HO NA PLOCHE
uživatel
julo55
19.11.2008, 20:10.48

Víč proč má SHowB USB 2.0 ?

Protože stačí strčit flešku s firmware do přijímače a zmáčknout pár kouzelných tlačítek a máš to tam ....
uživatel
showboy
19.11.2008, 20:12.31

no hlavně to prvně rozbal :laughing: třeba ve WiNRaru a pak to tam louduj R^
uživatel
Karlos1
19.11.2008, 20:14.58

julo55

A ještě kdyby jsi se zeptal přímo na tom foru tak určitě dostaneš slušnou odpověd dříve než t..y a hlavně od Vladka.... Rv
uživatel
Karlos1
19.11.2008, 20:18.11

mládenci

a za čo si teraz kúpi "študovaný" Vlado Fogo večeru ???
Píše každý deň, snaží sa presvedčiť všetkých "zadarmo radcov" aby si nechali každú radu zaplatiť a Vy takto?

:))) :))) :)))
uživatel
dempsey
19.11.2008, 20:18.56

Karlos1

jA to chcem poslať cez usb rs 232 a nenajde mi to kde to mám stiahnuté na pc poradte díki alebo mailom
uživatel
julo55
19.11.2008, 20:22.59

Ty nemáš USB flash disk
Tedn program ti to nenajde protože to co jsi stáhl je zabalené a tak to musíš rozbalit.ten program ti najde pouze soubor s příponou WCS.

Dem----neboj při jeho znalostech snad někoho najde kdo mu naletí na špek a pošle mu lové ;P
uživatel
Karlos1
19.11.2008, 20:30.14

Karlos1

A porad ako ho dostanem do toho programu x down??????????
uživatel
julo55
19.11.2008, 20:32.02

Fogo dám ti kilo,když se odebereš k zimnímu spánku a nebudeš somrovat.Nažrat jsi se měl na podzim to většinou medvědi dělají.U tebe to neplatí ty jsi shnilí a ted bys jen bral za každou p..... prachy.To jen svědčí o tvém podnikání.Nažrat ti dát mohu ,ale rozum né. :laughing:
uživatel
Fogo hogo
19.11.2008, 20:37.25

Re:

Do žádného programu x down ho nestrkej. Na ploše rozbal adresář a ten potom nahraj na USB disk. USB disk vlož do
Showboxu, dej POVÝŠIT SW a soubor označ, a dej uložit.
Toť vše!
uživatel
sat1
19.11.2008, 20:43.05

JULO

ja chcem dať nový Finware cez rs 232 usb kluč zatial nemám poradte ako ho dostanem do x down
uživatel
julo55
19.11.2008, 20:50.26

julo55

http://openboxforum.cz/viewtopic.php?f=88&t=1863
uživatel
dempsey
19.11.2008, 21:34.17

@dempsey

okrem toho ze si porusil pravidla tym linkom na cudzie forum, coz je hodne ban-anu som straaasne zvedavy ked vybehnes s tym pripravovanym shopom kolko si ty pohodis na tu veceru .. ver tomu ze to budem prenaramne striehnut :laughing: :laughing:

@hogo
zaujimavo zneju rady od buzny .. s prirodou sa to nevie vysporiadat, ale rady dava prenaramne :)))
uživatel
Vlado Fogo
19.11.2008, 21:41.04

"
Vyhrazujeme si právo smazat témata, reakce ve Fóru i komentáře u Článků, které obsahují vulgární výrazy, nadávky, osobní napadání, skrytou reklamu na firmu, web, službu či se netýkají satelitního, kabelového či terestrického příjmu nebo poškozují dobré jméno serveru parabola.cz. "

Kedy si to na posledy čítal? Alebo ma strašíš ? :))) :))) :)))

Z nás dvoch si tu nepodarené decko Ty a tiež si to Ty, ktorý tento server zneužíva a znehodnocuje.

Pokračuj - mne to len vyhovuje :8)
uživatel
dempsey
19.11.2008, 21:50.17

nasiel si snad v mojom prispevku nejaky vulgarizmus a ci to odkazujes tomu hogovi ?, ak si narazal mozno nie na zauzivane slovko buzna musim ta tentokrat opravnene okazat na iny web ktory vsak nesuvisi si sat technikou. takze citaj : http://cs.wiktionary.org/wiki/buzna a najdes tam trebars totok:
význam

1. (mezi heterosexuály vulgárně; mezi homosexuály humorně, neutrálně až pozitivně) homosexuál[1]
2. (slangově) autobus[1]

no a ako ty vies ze som prave nemyslel na ten autobus :)))
a propo pokracovat nebudem.. mam uzitocnejsie nieco na praci ako sa hadat z nejakymi adolescentami ... vivat cinske openboxy s vypinacmi vzadu ... ;P
uživatel
Vlado Fogo
19.11.2008, 21:59.29

Už Ti to asi fakt čistí hlavu...
Neviem s kým sa bavíš Ty keď oslovuješ adolescenta, ale pracovať by si mal a to usilovne, kým ešte je do čoho pichnúť.
/ tie vrchné čítačky v flashnutých Redionoch na Openboxy od Teba fakt nefungujú ??? / :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
dempsey
19.11.2008, 22:03.47

@julo55

Buď jsi provokatér, nebo totální amatér. Showbox má tu výhodu, že nepotřebuje RS232, ale všechno (nebo ať nekecám - všechno podstatné) se dá dělat přes flash. Takže 1) stáhni firmware (pokud je zabalenej, tak rozbalit) a hodit na flash. 2) totéž udělej se settingem (pokud nemáš svůj). Potom key. Flash do stroje, v menu povýšení software, nejdřív firmware, pak event. setting zase povýšením sofware, nakonec key. A hlavně - na DO zmáčknout MENU, pak 2580 a zapnout EMU - Na. Jasnýýýýýýýýýý????? ;)
uživatel
gaston
19.11.2008, 22:27.36

@dempsey

mas zle info, tie citacky som nerobil ja ale poznam na akom principe prepinaju coz nie je tazke zistit aj pre trosku znaleho elektronika ..
...to ze nefunguju od urcitej verzie softu, nie je ani tak chyba toho softu v pic pridavnej citacky, ale snahy ukrajinca odlisit original od klonu takze samo o sebe niektore rediony maju problem aj rozbehnut sa sami o sebe . nuz ale to by si mal vediet ako satpodpora
uživatel
Vlado Fogo
19.11.2008, 22:37.34

No asi by si to hlavne mal povedať Ty svojmu klientovi, ale to by sa asi nevrátil...
Otázkou zostáva ako to po tej druhej návšteve dopadne, ale ..... život je boj.Snáď Ti neublíži
uživatel
dempsey
19.11.2008, 22:51.15

Fogo přestřelil jako vždy nic nového :laughing: Buzna jsi možná ty i s tím tvým šipkařem,který ti pořád přitakává.ale nechám tě u toho.
uživatel
Fogo hogo
19.11.2008, 22:52.36

pocky neviem o co sa snazis, ale ja satelity nepredavam a to ze ich opravujem znamena ze po kazdej oprave ide do kazdeho boxu oficialny firmware. na poziadavku trebars do dreamboxov dam aj geminy avsak bez klucov a emu.
to co si tam da uzivatel je mi sum a fuk a pokial viem v offic softe pre redion tie citacky slapu, asik by tam nebol pridavany aj navod napouzitie.. ale hovorim, s efunkcnostou sa musis obracat na predajcu kde si to kupoval, sam osobne tieto citacky a aj kadejake aeroplany porobene trebars v humaxoch vyradujem/vycvakamam
uživatel
Vlado Fogo
19.11.2008, 23:03.12

Konečně kloudný příspěvek od tebe.I já budu reagovat pozitivně .Tleskám ti R^ a s klidným svědomím mohu jíti spát ,že zde od tebe vidím první kloudný příspěvek. :laughing:
uživatel
Fogo hogo
19.11.2008, 23:07.05

Ja sa na nikoho obracať nemusím. S mojim dodávateľom žiadne problémy nemám. Len sa tak trošku obávam, či píšeš pravdivo...dovolím si pochybovať. Jedna vec je prezentovať sa ako bezúhonný opravár a druhá vec je hnusná realita.
Nikdy by ma nenapadlo navážať sa do seriózneho opravára - za akého sa vydávaš - ja len poukazujem na frustované príspevky + reálne výsledky Vlada Foga.
Už som to dnes spomenul - rob ako myslíš :)))
uživatel
dempsey
19.11.2008, 23:15.33

@dempsey

hmm, a ty aj nieco predavas, alebo snad opravujes ?? typoval by som ze sa ti moc nedari a snazis sa svojim dobrodenim po forach nalakat potencionalne obete.. prizemne ale ucinne pre nezasvatenych, reklamou na dreamsky vsak viem odkial vietor fuka a ktory moravsky panacek je ten bezproblemovy dodavatel alebo zeby to bol ten juzno-slovansky bonzak :)))
hold na dnes stacilo, nema to zmysel .. az nieco dokazes okrem privolania svojich ritolezov ked nestacis oponovat, prisamveru sam ti tu zaspievam oslavnu ódu ;)
uživatel
Vlado Fogo
19.11.2008, 23:23.36

"prizemne ale ucinne pre nezasvatenych, reklamou na dreamsky vsak viem odkial vietor fuka a ktory moravsky panacek je ten bezproblemovy dodavatel alebo zeby to bol ten juzno-slovansky bonzak"

To ako spomínaš všetkých s ktorými si neškrtneš? :)))

Podľa mňa ich je viac a preto Ti neostáva nič iné ako ohovárať celý svet a prezentovať sa aspoň týmto spôsobom.

Už ma nudíš. Myslel som že si akčnejší. Straš tu malé deti a neznalých - možno Ti táto filozofia ešte nejaké drobné zarobí. Na dlho to ale nebude...
uživatel
dempsey
19.11.2008, 23:41.29

:))) :)))
satelity sa budu kazit stale, ci uz budu kupene u jozka, ferka alebo tibka ... ja mam tym padom robotu istu dokial mi budu oci a ruky sluzit, ty ides spustat shop tak si nesprav zle meno nejakymi cerepmi ktore si nedavno prezentoval pod honosnym nazvom RAKETA
ono uz a ani ten openboxik bez vypinaca s hologramom neni uz to co byvalo, vsetko je ta ista vyrobna linka v cine, rozdiel je len ten ze ten z nalepkou je o par stovak drahsi lebo je akoze original :))) :)))
uživatel
Vlado Fogo
19.11.2008, 23:49.43

RE:RE:RE:

ale no taaak chlapci... neblbnite ;)
uživatel
alfasex
19.11.2008, 23:53.00

RAKETA nie je Dreamsky a ani Octagon v jeho rôznych podobách a Openboxy sú už nejakú dobu passed.
Máš pravdu - roboty bude dosť...
Ale pre koho?
Už ma nudíš.Točíš stále o tom istom, pričom výsledky žiadne.

Budem už musieť to supľovanie priateľa na chate opustiť.
Uži si to tu s niekým kto Ti rozumie. Ja čítam od Teba len samé hlúposti a urážky užívateľov tohoto servera
uživatel
dempsey
19.11.2008, 23:54.58

@dempsey

uff to vyznieva akoby si si odisiel hodit maslu alebo potom ako keby si chcel zacat fusovat do satelitov ..
myslim si ze to druhe by bolo pre okolie ovela horsie :8)
uživatel
Vlado Fogo
20.11.2008, 00:03.25

Nešklb sa
To sú nervy - to prejde
Ja viem že to je nepríjemné, ale nechám Ťa napísať na záver ešte niektorú z Tvojich stupídností aby si si zachoval tvár pre posledných pár priaznivcov
uživatel
dempsey
20.11.2008, 00:09.56

a co povazujes za stupidnost ?? to nabadanie ludi na to aby sami premyslali, hladali a vzdelavali sa, alebo to ze ich sem tam upozornim na podvodnikov a podavacov satelitov.
nuz uvidime co sa z teba vykluje.. zatial sa prezentujes ako dobromil a vsetecny radca len aby to tak zostalo .... :-/ :-/
uživatel
Vlado Fogo
20.11.2008, 00:35.05

nechcem sa do tejto rozbehnutej diskusie 2 ludi miesat, ale neda mi
Ano vela krat sa tu viacero Topicov opakuje, ak neratam typu Digi keys, UPC vs Digi a podobne, tak naj banalnejsi Topic "Aky primac je lepsi?" Cloveka to mozno i vela krat uz nas... ale ved ak nechcem nenapisem do vlakna nic, a ak chcem poradit tak poradim
problem a nielen tochto fora je, ze ludia niekedy si ventiluju svoje realne problemiky na ludoch ktori sa snazia ziskat urcitu informaciu, aj ked o nej bolo popisane x-krat
A ono urazit niekoho je velmi lahke, skusit podobne reagovat na niekoho z oci do oci myslim si ze viacero z nas na to guraz nema, a ak ma, tak by to nemuselo skoncit len pri tych slovach ... Myslim ze tymto offtopicom sa i tak nic nevyriesi, a "blazni" co si ventiluju svoje chyby budu vzdy, forum je urcita forma HelpDesku, a v takejto podobe treba ratat ze ta ista otazka bude polozena x-krat ... pekny zvysok noci, a budme k sebe lepsi aspon tu, svet mimo fora je aj tak na ... a idu tiez vianoce ;)
uživatel
alfasex
20.11.2008, 09:30.23

Ja by som rád vedel , kto má väčší prehľad o satelitných prijímačoch ?- či predajca alebo servisák. Vlado fogo má pravdu , len tá pravda oči kole. Hlavne predajcovi , ktorý nakúpil a teraz sa snaží ten šrot predať.
Fogo hogo - ty si čo zač a komu lezieš do sráku ? Podľa naklonovania nicka máš menšie IQ ako má húpací koník.

Kritika na tomto fóre je najväčší problém.
uživatel
oneeeee
20.11.2008, 17:17.40

Kto mi pomôže nahráť Finwfare do Showboxu?...

dempsey,úplne s Tebou súhlasím.Všetko,čo vyčítaš Vlado Fogo-vi
vidím pravdivé.Fakt tie jeho rady,ktoré tu poskytuje,sú také nijaké.Niekedy by lepšie urobil keby sa neozýval.Mám tiež skúsenosť,s jeho radami.
uživatel
milan
20.11.2008, 17:40.55

Vlado Figo mě opět nezklamal.
to:Alfasex Absolutně se tomu nebráním a klidně se s Valdem Figem setkám osobně a vše mu řeknu do očí a nejen to ještě mu něco přidám na cestu.
to: oneeeeeeeeeeeee Vlado má svého (nevhodné slovo)lezce a po dnešku ,již dva.Jen tak na okraj ukaž mi jeden jediný příspěvek kdy by v něm nedělal z každého vola a ze sebe mistra světa.
uživatel
Fogo hogo
20.11.2008, 18:04.45

No ja si myslim, ze je na case tuto nesmyslnou debatu ukoncit a porozdavat banany !
uživatel
007
20.11.2008, 18:26.33

007

správne všetkým, ktorí si ich zaslúžia R^
uživatel
dempsey
20.11.2008, 18:33.22

dempsey

Ahoj,
Dnes jsem dostal od nejmenovaného prodejce VO info-email, s informací o naskladnění modelů X800 a X810.Koukam na to s velkou nedůvěrou, jelikož jsem asi před čtvrt rokem dostal info o ukončení výroby modelu X800.Co si o tom myslíš?
uživatel
Saxon
20.11.2008, 18:51.10

Ak ponúka aj X-800 tak je to jasná ľudová tvorivosť.

Problém je, že tieto prijímače majú poruchovosť niekedy až 40%
a to zrejme za to nestojí.

Od ofi dovozcu určite nie sú
uživatel
dempsey
20.11.2008, 20:01.10

@dempsey

Hmm dobry napad, takze zacnene tebou, pak ten pseudo nick Fogo hogo. Duvody snad uvadet nemusim, ty jsou jasne z tech prispevku ...
uživatel
007
20.11.2008, 20:30.02

Já žádný důvod nevidím,protože pokud se nepletu tudíž Vlado Figo by musel mít bán minimálně půl roku.Pokud bán dostanu tak se jen naplní má slova.
uživatel
Fogo hogo
20.11.2008, 20:52.16

007

no dôvod by ma asi aj zaujímal. Totiž ja som si istý, že som pravidlá neporušil.
Nevhodné výrazy používa len Fogo originál - takže ak dostane BAN on , môžeš ho dať bez vysvetlenia aj mne.
Strašiť ma ale Fogo nemôže, nemá ako. :)))
uživatel
dempsey
20.11.2008, 20:59.29

co to má být??????

kašlete na to :-/ Dostal jsem sms že se to zde ubírá divným směrem, nestačím koukat. Pokud dostane Dempsey Banna a VF jako vždy nic, v tom případě mě hoďte na banánovník taky, přestanu mít zájem zde existovat a asi nás bude více. (VF s tárajem a Bond si zde vystačí sami)
Myslím to naprosto vážně!
uživatel
poky1
20.11.2008, 21:27.24

Kaslete na banany, ty nic neresi. A i kdyz se lidi neshodnou, to neni duvod davat banany. Bezte radsi na pivo. :8)
uživatel
hmmm
20.11.2008, 21:41.56

007

Trochu mě zaráží to vyhrožovaní a důvody k němu.Pokud tenhle román nesedí, tak se měl ukončit hned,vyhrožovat teď je pozdě,důvody jsou malicherné a neobjektívní.Howg.
uživatel
spyko
20.11.2008, 22:07.04

Ano, tohle je veřejné forum, s pravidly pro všechny stejné a tím pádem by měli jít "kamarádšofty" stranou.
Pokud to tak neni, tak to řekněte rovnou a my prostě potáhnem o dům dál, ať si můžete nerušeně dělat blbce z dalších,nových zájemců o satelitní techniku.
uživatel
Saxon
20.11.2008, 22:33.57

@poky1

Na to vem jed, ze VF nedostane nic :laughing:

dempsey: Vyhrazujeme si právo smazat témata atd...osobní napadání, skrytou reklamu na firmu, web. Doufam, ze to staci, jen umet cist ... Rv

hmmm: Myslim ze je to dobry napad. Takze to muzeme uzavrit.
uživatel
007