Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
14.01.2009, 15:49.30

Kathrein UFS902 + technicrypt CW + Skylink

Ahojte vsetci, som tu novy.
A hned mam problem: mam novy kathrein UFS902 (SW 1.02) + Technisat Technicrypt CW + SkyLink Karta. Skylink programy nejdu, hoci na mojom starom Openboxe ide vsetko OK (ta ista parabola). Cize openbox + technicrypt + skylink = OK; openbox + skylink (priamo v slote) = OK; kathrein + technicrypt + skylink = NEJDE; CW modul v Kathe sa hlasi normalne, Skylink vypise spristupnene kanaly normalne, akurat malickost: nemam obraz. TT funguje (aspon na CT)
Skusal som rozne kombinacie, vsetko marne. Inak funguje kathrein OK.

Ma niekto podobny problem, alebo dokonca riesenie ?
uživatel
igorh
14.01.2009, 18:00.53

RE: Kathrein UFS902 + technicrypt CW + Skylink

Problém bude ztřejmě v tom, jak to vybírá CAID.
(Každý program vysílá paralelně několik dekódovacích streamů pro různé karty, CAM z nich musí vybrat ten správný, a na to musí dostat potřebná data z přijímače.)
Ale ten přijímač neznám.
uživatel
Antonín
14.01.2009, 22:52.14

Dakujem, Tondo. Mohlo by byt riesenim zadat priamo Service ID? Inymi slovami: Je v Service ID zakodovany (alebo nim identifikovany) aj druh streamu ?
uživatel
igorh
15.01.2009, 08:28.46

Ne, SID je něco jiného.
Pro jedno SID se může vysílat ECM v několika CAID a ty se nejspíše (tak to pro mne vypadá) vybírají špatně. KArt Skylink, Gital a TT používají různé CAID - které co si najdi, já bych to z hlavy mohl napsat špatně. Je to takové to 0D03, 0D70.
Podle mne tvůj přijímač vybere z nějakých důvodů blbě. A pak se karty ptá na dotazy pro jinou kartu. A to nefunguje.
MOhl bysis lognout komunikaci modulu s kartou a věděl bys to hnedle.
Já ti více nemůžu pomoct, přijímač neznám. Může to být taky hromada jiných věcí a příčin, které tady třeba vůbec nepadly. Možná by bylo nejlepší s tím zaběhnout někam k profíkovi do obchodu - tam kde jsi to nakoupil ne?
uživatel
Antonín