| 09.04.2009, 13:31.02 | |
Zamestnaný v DIGI SlovakiaBol som zamestnaný v DIGI ako montážny technik. Moja osobná skúsenosť s touto firmou je katastrofálna. Nepreplácanie diet, nepreplácanie amortizácie automobilu, nepreplácanie nadčasov, nepreplácanie príplatkov za prácu vo výškach, príspevok na benzín max. 133E, nízka mzda. Za deň minimálne tri nové montáže a aspoň dva servise, to sa za osem hodinový pracovný čas nedá stihnúť. Rumuni si za zástupcov DIGI Slovakia zamestnali prednostne občanov ktorý sa hlásia k Maďarskej národnosti, ktorý majú problém komunikovať po slovensky. Nikdy som si nemyslel, že sa nájde nejaký Slovák čo im to za týchto podmienok bude robiť, ja som sa nachytal a keď našli ďalšieho, mňa za múdre reči prepustili. Slováci zobuďte sa a žiadajte na čo máte nárok, nerobte Rumunom otrokov. Možno niekomu kto chce pre nich pracovať ušetrím stratený čas, za ktorý by odhalil problémy o ktorých píšem. |
![]() digo |
| 09.04.2009, 14:31.41 | |
hmmmTak teď nevím jestli mám plakat nebo se smát |
![]() sedlib |
| 09.04.2009, 14:41.49 | |
@sedlibty si ch*j, tady si postěžoval jeden technik, jaký má chování jedna ze společností (kterou tady mají všichni rádi do určité doby) a tobě je to k smíchu !? |
![]() netace |
| 09.04.2009, 14:47.44 | |
netaceNo to právě nevím |
![]() sedlib |
| 09.04.2009, 14:51.00 | |
RE: Zamestnaný v DIGI SlovakiaBřečíš dobře,ale na špatným hrobě........ Rv |
![]() Kamil_k4 |
| 09.04.2009, 15:28.28 | |
digoběž dělat manažera za 3000,eček a vykašli se na digi tvvždyť Tě nikdo nenutil,dělej to jako koníčka a budeš vysmátý.Tak to má být a né si pořád stěžovat,každý musí sám za sebe makat,aby si vydělal a né čekat až mu někde něco jiný šmrncne nějaký desátek na stůl!.. |
![]() hery |
| 09.04.2009, 15:43.39 | |
Zamestnaný v DIGI SlovakiaNesťažujem sa, len som chcel upozorniť aby sa niekto nepopálil ako ja :) |
![]() digo |
| 09.04.2009, 15:48.15 | |
RE: Zamestnaný v DIGI SlovakiaMám taký dojem že keby ti mali preplácať všetko čo si tu vymenoval a ešte by ti mali dať velký plat ,tak by asi DIGI nestálo 290 sk alebo by už dávno skrachovali.To že zamestnali Maďarov je pochopitelné,veď keď vypukla digimánia,tak si všetci Maďari dali DIGI pretože sú tam všetky maďarské stanice.Ako by si ty Slovák vysvetloval tým maďarom že ako to funguje ,keď nevieš po maďarsky?A ešte o tých otrokoch pre Rumunov-DIGI sídli v Kluži(Koložvár) v Sedmohradsku a ten ich šéf a majiteľ rozpráva viac maďarsky ako rumunsky.Kamil ti napísal dobre-plačeš na nesprávnom hrobe.Mne keby nedal niekto výplatu iba raz ,tak zmiznem a s takou spoločnosťou nechcem nič mať. |
![]() beny |
| 09.04.2009, 15:49.56 | |
RE: Zamestnaný v DIGI SlovakiaHuuuuuuh. Ono to stěžování je opravdu k smíchu. Na Slovensku není zákoník práce? platné zákony? právnici? Jaký důvod k propuštění si podepsal? atd. Děláš osvětu jiným? Myslíš že na to někdo dá? Budeš pěkný mačo. Mír všem lidem, celého světa |
![]() juzek |
| 09.04.2009, 16:46.40 | |
RE: Zamestnaný v DIGI SlovakiaTrocha politiky -madar je jednoducho madar on vidi len seba, stastie, ze si s NASIMI cechmi dobre rozumieme a to madarom vadi. |
![]() janmar |
| 09.04.2009, 17:02.35 | |
RE: Zamestnaný v DIGI SlovakiaEšte trocha politiky-tak dobre si s NAŠIMI čechmi rozumieme,že sme sa nimi "rozviedli".A na vine boli ako vždy Maďari. |
![]() beny |
| 09.04.2009, 17:11.51 | |
RE: Zamestnaný v DIGI SlovakiaS cechmi boli sme, sme, aj budeme ale madar uznava len sam seba . |
![]() janmar |
| 09.04.2009, 17:58.52 | |
Zamestnaný v DIGI SlovakiaChcel sa podeliť o skúsenosť.Aspoň vieme ako to vyzerá ,keď je niekto zamestnaný v ich pobočke.Ja ešte pre nich robím ako živnostník a viem že dvojmesačná splatnosť faktúry je u nich normálna vec a už ma to tiež poriadne sere.Len tak pre zaujímavosť- Namontoval so 960 súprav a z toho 90 súprav výmena.Je tam obrovská poruchovosť. |
![]() lukas127 |