Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
09.04.2009, 13:26.28

Výměna karty ORF za Skylink.

Na zahraničním foru jsem sháněl Rakušáka na výměnu ORF karty za Skylink. Ozvali se mi dva. S jedním už to mám domluvené, ten druhý čeká na odpověď.
Takže jestli má někdo o výměnu ČESKÉ sky link karty, můžu ho přenechat.
uživatel
Hujer
09.04.2009, 13:58.36

RE: Výměna karty ORF za Skylink.

beru! podrobnosti rade@seznam.cz
uživatel
chocholos
09.04.2009, 14:09.11

RE: Výměna karty ORF za Skylink

O tohle se snazim marne uz delsi dobu.
S radosti a obratem vymenim registraci ORF za ceskou i slovenskou registraci skylink, pripadne ceskou gital. Muzu registrovat jak samotny klic karty, tak poslat kartu koupenou a registrovanou poslat.
Pokud je mozne se dohodnout na dalsim postupu, jsem k zastizeni na petr.fuks@seznam.cz
uživatel
petrfuks
09.04.2009, 19:42.04

Aké programy ponúka ORF?
uživatel
marko
09.04.2009, 21:32.33

Take jsem toto uspesne dotahl do konce.ORF HD je od pristi sezony alpskeho lyzovani zajisteno! R^
uživatel
Saxon
09.04.2009, 21:38.21

re :

Saxone vítej v klubu ofiko ORF karet! R^
uživatel
lubbik
09.04.2009, 21:46.16

lubbik

Zatim nemam na cem HD sledovat. Chci Kuro, ale zatim jsem nedozral.Blizi se leto a jeste nemam dokoncenou kuchyni.Cekam az na Vancouver a CT.Soucasna nabidka Skylinku je sice hezka, ale mam jine priority.Zdravim.
uživatel
Saxon
09.04.2009, 23:39.46

Orf

Zdravím, kdyžtak napiš kontakt na toho tipka z RAkouska neco dej echo na tu zahraniční diskuzi, není špatné sledovat i tyto tv
uživatel
libor129
10.04.2009, 06:26.58

re : saxon

Jasně,Pinďour je výborná volba,byla tak jiná,že se oproti komerčním značkám vždy málo prodávala,takže je celkem jasné,že teď to musí být ještě horší.Fakt je,že tuhle jsem byl u chlapíka si ji koupil dolaďit COOL,podotýkám,že má zatím jen SD Kaona,ale byly zrovna Televizní Noviny a ten obraz byl jak HD,nevěřil jsem.K té ORF,zrovna včera jsem "satelitil" u jedněch lidí 30km jižně od Jihlavy/Nová Říše/ a hned chtěli zrušit antény,když uz mají ten satelit...Chvilku jsem jim vysvětlovat a doslova lobboval za ORF,která mě tam na mé malé LCD telce jela z Jauerlingu.Takže tam pojedu ještě jednou skrze doladění DVB-T,tam musí jít jak Kleť od tebe,tak Votice.Doma si take udělám nové antény a to komplet ve Schwaigeru.Třeba ten Jauerling někdy půjde.OE3 mám na sedmiprvek nějakých 35-38dB,to je při přepočtu na UHF málo.Uvidím,doufám... ;)
uživatel
lubbik
10.04.2009, 06:59.45

lubbik

Nam tu jede Jauerling primo famozne, Votice take.V obou pridech ovsem nesmi byt ve smeru v blizkosti cca 2km zadnej zalesnenej kopec. Vcera jsem delal doplnujici DVB-T k E85 a z onoho duvodu padli prave Votice.Dnes jdu k brachovi na stavbu zavejvat desku, tak tam snad nezatvrdnu v betonu. :))) Cau
uživatel
Saxon
10.04.2009, 07:46.32

re : saxon

Lidi fakt kvůli satelitu ruši klasický příjem,což bych pochopil někde v dolině,ale ne v oblastech s dobrým,nebo výborným příjmem!Hlavně,že paní je redaktorka místních novin,tak jí říkám,že ORF je televize na úrovni,což mě potvrdila a na satelitu je kódovaná-a bylo rozhodnuto.Jdu hledat po netu nějaké bedny /nejlépe B&W/,dnes prodávám své letité NO-Name kámošovi a než něco seženu,budu si muset zapojit k espritové sestavě RH Soundy,co mám na zvučení,to jsem na to zvědav.Jinak mám dojem,že my dva si rozumíme. R^
uživatel
lubbik