| 10.04.2009, 13:06.09 | |
příjem tv signálu čt v oblasti Sýrie - AleppoDobrý den, jsem tu poprvé a mám dotaz. Ví někdo jaký satelit potřebuji ke sledování české televize v oblasti Sýrie-Aleppo? :crying: |
![]() dasa |
| 10.04.2009, 13:08.32 | |
RE: příjem tv signálu čt v oblasti Sýrie - Ale...3 satelity , sú . V prehľadoch , pozri . |
![]() oneeeee |
| 10.04.2009, 13:17.11 | |
RE: příjem tv signálu čt v oblasti Sýrie - Ale...Musel bys mít hodně velkou parabolu, viz přehledy zde na parabole. |
![]() Oskarek1 |
| 10.04.2009, 13:43.35 | |
RE: příjem tv signálu čt v oblasti Sýrie - Ale...Ach bože... Na príjem , ak je to chytateľné ... potrebuješ parabolu minimalne 5 metrovú. Je to takzvané hliníkové sito , no a od mora je slaný vlhký vzduch , tak,že sa po dlhšom čase začne rozpadať, A k tomu ešte treba zobrať v úvahu , čím bližšie ,k rovníku , tým kolmejšie do neba , že ? Slnko,piesok a vlhkosť spraví svoje a pri tej cene okolo 800 dolárov , je to , veď vieš. |
![]() oneeeee |
| 10.04.2009, 15:03.54 | |
oneeeeeJe to takzvané hliníkové sito a co vlastne stim hlinikovym sitom slovenske a ceske programy vysielaju v pasme C???? nepochopil som tvoju odpoved. |
![]() jopo166 |
| 10.04.2009, 18:14.12 | |
RE: příjem tv signálu čt v oblasti Sýrie - Ale...Bohužel za normálních podmínek nejde chytit nic z našich programů. Je jen pár polských na hotbirdu a něco z němců na19,2,nějací slovinci, ale to jsou většinou streamy pro midle east. Vše na 2.5m středovku.Pobýval jsem tam několik let. Mimochodem pro oneee, k moři je to pěkně daleko. |
![]() algec |
| 10.04.2009, 18:32.47 | |
RE: příjem tv signálu čt v oblasti Sýrie - Ale...su druzice ktore su uz za obzorom a ani 10 m parabola us prijem neumozni niektore druzice vsak aj napriek tomu ze zona pokrytia udava ze us by v tychto miestach nemal byt signal tak sa signal zachytit da povedsine z bocnych vyzarovacich lalokov druzice za pomocy velkych parabolickych anten. |
![]() jopo166 |
| 10.04.2009, 21:29.17 | |
než se pokoušet o satelitbudeš mít asi lepší použít internetové vysílání. Není to sice takový komfort jako satelit, ale na ČT, Primě i Nově si skoukneš většinu seriálů, zprávy a ostatní. Je to zadarmo a nemusíš nic montovat. |
![]() ivan v |