Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
11.04.2009, 12:35.17

Motor SRT DM-2100

Dobrý den a hezké svátky přeji všem. Mám prosbu. Strong HH MOTOR SRT 2100 Do velikosti paraboly 120cm. Mám 110 parabolu AL. Šrouby na nastavení limitu otáčení nejsou přístupné po sundání nohy,ale pod deklem.Otázka zní .. motor má určitou vůli do stran východ západ dá se po demontáži a rozebrání u tohoto motoru zmenšit tato vůle abych to nedělal uplně zbytečně. Měl jste ho někdo už rozdělaný?Napájecí řiditelný zdroj s Ampérmetrem mám. Zajímá mne jestli se dá u tohoto typu vymezit vůle někde na šneku nebo ne.Děkuji všem. :)
uživatel
koax
11.04.2009, 16:32.09

RE: Motor SRT DM-2100

Každý z týchto motorov má určitú vôľu. Otázka je, aká je to veľká vôľa a či vadí pri natáčaní a rozladí touto vôľou družicu tak, že sa výrazne zníži sila signálu. Mám tento motor 4 roky, parabola 110cm a už ako nový mal vôľu cca 2mm. Vôľa je stále rovnaká. Dá sa samozrejme vymedziť,ale čím bude menšia vôľa na šneku a ozubenom koliesku, pôjde motor s tak veľkou parabolou ťažšie v zábere, bude mať väčší odber a koliesko sa zrejme rýchlejšie zoderie.
uživatel
vw1
11.04.2009, 17:25.11

RE: Motor SRT DM-2100

Dobrá děkuji ti ,nebudu s tím dělat nic. je to jak popisuješ.asi taková vůle tam je.Jdem na pivo, je vedro. :))) R^
uživatel
koax